Thursday, September 22, 2011

Soay

Aloitin äitienpäivänä ihanaa pientä neuletakkia joka meinasi ufoutua KYHäilyjen takia mutta sitten kyhien jälkeen oli taas sopiva aika tarttua tähän. Loppujen lopuksi Soay valmistui kohtalaisen nopeasti, kun vaan sai aikaiseksi neuloa sitä. Kuvaamista tämä odotti kuukauden päivät. Hitaasti etenee siis välillä!

soay


soay
malli / pattern: Soay (rav it)
lanka / yarn: Hjertegarn Blend bamboo, 311g
puikot / needles: 3mm & 3,25mm

Tästä tuli ihana, sopiva kerrostautumisvaate hameen tai legginsien ja tunikan kanssa käytettäväksi. Jos tätä ajattelisi käyttävänsä housujen kanssa, tarvitsi se lisää pituutta sillä minulla se osuu juuri siihen vartalon pahimpaan kohtaan. Mutta tykkään näinkin tästä kyllä. Ohje oli hyvin kirjoitettu ja selkeä, suosittelen mitä lämpimimmin.

Puikoilla on tällä hetkellä yksi hyshys testineule josta ei saa julkaista kuvia ennen ohjeen julkaisua ja sitten sukkia, sukkasatoilen tänä vuonna ensimmäistä kertaa sitten monen vuoden tauon jälkeen. Kaksi paria pieniä sukkia on jo valmistunut, niistä enemmän kun kolmas pari valmistuu ja ovat valmiina lähtöön uuteen kotiinsa. Sukkien lisäksi luentoneuleena olen raahannut mukanani Foldedia joka on edennyt siiihen kohtaan, että olisi aika aloittaa ensimmäinen hiha.

Folded

3 comments:

Kangaskasa said...

Kaunis neuletakki!

Laitoin sinulle sähköpostia elokuun lopussa koskien lupaamaasi KYH-arvontavoittoa. Onköhan posti tavaoittanut sinut?

Kaisa said...

Hyvä että muillakin käy niin, että bloggaaminen venähtää - mulla olisi kyllä valokuvatkin jo valmiista työstä, mutta speksit kirjaamatta...

Ihana tuo takkinen, just tuollaiselle olisi käyttöä, mutta mun möykkyisellä käsialalla ei tulisi noin kaunista!

Etana said...

Kaunis takki! Minä en ole jaksanut pitään aikaan tehdä noin isotöisiä käsitöitä.

Blogissani on Sinulle jotain...