Sunday, September 4, 2011

Sukkia

Kiitos kommenteista ja kehuista huivipostauksen huiveihin, olen kaikkiin valmistuneihin huiveihin älyttömän tyytyväinen ja iloinen kehuista!

Muutakin kuin huiveja on täällä neulottua, muutama sukkapari on hypännyt puikoilta ja pääsevät nyt esittäytymään blogissa. Samalla yritän kiriä kiinni esittelemättä jääneiden töiden kanssa blogin suhteen. Tykkään kuitenkin bloggaamisesta ja blogeista joten en aio jättää tätä kokonaan pois vaikka välillä tauot venyvätkin.

Ystäväni neuloi (omasta mielestään) paska-anniksen ja lupauduin adoptoimaan sen koska mielestäni kyseinen huivi on todella kaunis. Vaihtarina hänelle lähtivät nämä sukkaset.

with a difference


with a difference

malli / pattern: Toe-up socks with a difference (rav it)
lanka / yarn: Katia Olé socks Gaudini, 54g
puikot / needles: 2 mm

Testasin näissä itselleni vierasta kantapäätä joka todettiin sekä saajan että itseni jalkaan erittäin sopivaksi. Lanka oli myöskin uusi tuttavuus, pidin kovasti sen muodostamista tasaisista raidoista.

seepraraitaa


seepraraitaa

malli / pattern: Mittatilauspolvarit (rav it)
lanka / yarn: Zwerger Garn Opal Rainforest, 100g
puikot / needles: 2,25mm

Nämä seepraraitasukat olivat yksi niistä kyh-projekteista jotka eivät tulleet ajoissa valmiiksi. Mutta valmistuivat kuitenkin mikä lienee pääasia! Näissä on sama kantapää kuin noissa edellisissä, tykästyin.

saamitiikerit


saamitiikerit

malli / pattern: kotitiikeri ja kulkukissa (rav it)
lanka / yarn: Wollmeise 100% Superwash, 115g
puikot / needles: 2mm & 2,5mm

Aloitin näitä maaliskuussa sairaalareissulla mutta ensimmäisen sukan valmistuttua nämä enemmän tai vähemmän ufoutuivat. Nyt yliopiston perehdytysviikolle kaipasin aivotonta neulottavaa ja kaivoin nämä esiin. Valmista tuli muutamassa päivässä!

9 comments:

Roina said...

Ihania sukkia!

Sanna said...

Kauniin värisiä sukkia!

Kässäriläiset said...

Olet tehnyt aivan ihania sukkia =)
-Näpertäjä

Katjuksa said...

Pitääkin kokeilla jossain välissä tuo ensimmäinen malli. Kauniita sukkia kaikki. Miten sinä raaskit noita alimmaisia pitääkään, ovat niin herkut?

Emma said...

Kivoja, kotitiikereissä on parhaat raidat! Nyt iski hirveä uteliaisuus, mikä tuossa kantapäässä on erilaista kuin tavallisessa ranskiksessa?

Katija said...

Nättejä sukkia, kotitiikerit on myös minun neulontalistallani. Sitten joskus toteutettavaksi, jossain välissä...

Noiden ensimmäisten sukkien lanka on kivannäköistä, onko sitä edelleen jossain myynnissä? Kiinnostaisi kokeilla.

enkulin käsityöt said...

Ihania sukkia.

Kaisa said...

Oi nam mitä värejä, fanitan varsinkin tuota turkoosiraitaista Katiaa!!

Myrkytär said...

Tosi tylsää kommentoida palttiarallaa samoin kuin muutkin, mutta kerrassaan ihania sukkia. Nuo viimeiset on kyllä upeinta väri-ilottelua aikoihin.