Sunday, June 26, 2011

Neuloja matkalla

IMG_2968

Teimme yhdessä Tutkan nörttihörhöjen kanssa retken Tukholmaan viime viikolla kolmannen Econin muodossa. Matka oli ihana ja loistava irtiotto arjesta. Paljon ehdimme nähdä mutta paljon jäi vielä nähtävää jäljelle, odottamaan Laikan seuraavaa kesälomaa jolloin päätimme lähteä uusiksi!

IMG_2891

Koska Econ on Suomen köyhin con, meidän ainut järjestetty ohjelma oli ohjattu kierros M/S Isabellan Taxfree-myymälässä. Ylläolevassa kuvassa matkanjohtaja esittelee pakastealtaasta saamaansa saalista.

IMG_2986

Seurueeseemme kuului myös Arvoisa Kunniavieras puolisoineen ja Kunniavieraan Puoliso (eli vessapaperirullat) kiersikin minun ja Laikan kanssa kahviloita, lankakauppoja ja museoita Kunniavieraan ollessa Euroconissa. Tukholman vanhassa kaupungissa on ihania kahviloita joissa on mielettömän hyviä leivonnaisia. Onneksi reissussa tuli käveltyä paljon niin ei ihan kaikki kalorit jääneet suoraan vyötärölle.

töttöröitä

Ensimmäinen lankakauppakohteemme oli Anntorps Väv jossa oli myynnissä Visjögarnin ihanaa karamellilankaa töttöröillä! Paras tapa ikinä säilyttää lankaa. Puoti oli muutenkin aivan ihana, suosittelemme lämpimästi. Mukaan sieltä tarttui vyyhdillinen Malabrigo Lacea.

litet nystan

Litet nystan oli ihana kauppa! Hyörimme siellä vaikka kuinka kauan ihastellen tarjontaa ja mukaan tarttuikin kaksi vyyhtiä Bc garnin Semilla extra finoa.

ostokset


Muita nähtävyyksiä kiersimme myös Laikan kanssa ahkerasti ja seuraavaksi pieni kooste omista suosikeistani.

IMG_3066

Skanssenilla näimme lemureita! Siellä ne nukkuivat läjässä!

IMG_3094

Ja mangusteja! Iiiih!

IMG_3421

Rakastan merihevosia. Joten voitte kuvitella, että ihan hieman vinguin nähdessäni niitä ensimmäistä kertaa ikinä livenä. Niin kauniita. Oih.

IMG_3302

Elämäni parhaan voileivän ja palan porkkanakakkua söin puolestaan täällä. Sijaitsee Skanssenin vieressä, suosittelemme erittäin lämpimästi. Ihana paikka, mielettömän hyvää evästä ja hyvä tunnelma.

Reissussa tuli myös tehtyä KYH-töitä joista enemmän seuraavassa postauksessa. Kaikkiaan 28 aloitusta minulla nyt on kasassa ja 9 valmista työtä tällä hetkellä. Mutta niistä myöhemmin lisää.

2 comments:

Sari said...

Siis oikeesti pääsitte noin lähelle lemureita? Ei oo todellista! Lemurit ovat olleet suosikkejani pian kymmenen vuoden ajan :)

Emma said...

Taisi olla hyvä reissu :D

Missä tuo Litet nystan on? Se meni miulta ihan ohi kun kolusin Tukholman lankakauppoja maaliskuussa...