Monday, June 27, 2011

KYH-raportti

Kuten lupasin viimeksi, nyt asiaa tarkemmin KYH-töiden edistymisestä. Kaikkiaan siis 28 aloitusta hyppäsi puikoille, ylimääräiset ovat sitä varten, että keksisin vahingossa jotain muuta tekemistä kuin neulomista tai sattuisi neulominen (eli tässä tapaukessa kyh-työt) loppumaan kesken.

Viime raportissa päästiin työhön numero 11 asti joten jatketaan siitä sitten eteenpäin.

Numero 12 on käsilämpöiset Laikalle jolla on töissä niin tehokas ilmastointi, että kuulemma käsiä palelee. Näissä lankana on Wollmeise Twin värissä WD Red hot chili ja 2mm puikoilla mentiin.

käsilämpöiset

Kolmastoista työ on sukat, myöskin Wollmeise twinistä. Ensimmäisessä neuleretriitissä ostin Midorilta vyyhdin WD Raparperia ja siitä asti se on ollut muotutumassa Gentleman's fancy sockseiksi mutta vasta nyt ne hyppäsivät puikoille.

raparperisukat


KYH nro 14 puolestaan on pitsimyssykkä Hjertegarnin merinosilkistä Desinger knittingin ohjeella. Tästä ei vielä ole kuvaa koska ei ole edennyt kuin pari kerrosta.

Numerot 15, 16 ja 17 ovat kasattavia kissoja! Näistä sitten myöhemmin tarkemmin.

Reissuneuleeksi eli numerolle 18 aloitin virkattavan kassin josta olisi puolet paloista jo valmiina ja toinen puolet odottaa, että saan jostain lisää lankaa. Näissä lankana on Katia Tobago.

IMG_2985


19 aloitettiin myös reissussa ja se on aika osuvasti Hitchhiker-huivi, tässäkin lankana on Wollmeise twin ja värinä WD Pitahaya.

42


Kahdeskymmenes on puolestaan tassutiskirätti joka jo valmistuikin. Lankana Novita Linnea jota kului kaikki 15 grammaa.

paw


Kyh-työ nro 21 puolestaan on pieni virkattu kirjanmerkki josta ei ole vielä kuvaa koska käyttäytyi tuhmasti kuvauksissa. Tähän siis palataan vielä.

Numero 22 on mittatilauspolvarien ohjeella tehtävät seepraraitasukat. Minulla on vaan 100g lankaa joten neulotaan kunnes lanka loppuu. Harjoittelen looppaamista ja kahden sukan yhtä aikaa neulomista!

seeprasukat


KYH 23 on Willow Cowl Handun merinosukkalangasta, tämä menee jo noin puolivälissä!

<willow cowl


24 on jälleen tiskirätti ja 25 puolestaan ensimmäinen huivini Romi Hilliltä eli Maia shoulderette.

Ylimääräisinä aloitin tiskirätin, lytteltonin mammalle sekä mezquita-huivin itselleni. Lisäraporttia seuraa kunhan tulee jotain valmiiksi. :)

2 comments:

Emma said...

Onpas tosiaan kuuman väriset kämmekkäät :D Kivoja aloituksia, onnea koitoksen loppuun saattamiseen!

Tindiska said...

Kiitos Tui: jos ei tiedä mitä seuraavaksi kutoisi, tarvitsee vain käydä kurkistamassa blogiasi - taas löysin projekteja koko ensi viikolla alkavan kesälomani tarpeiksi :D