Sunday, June 12, 2011

4H-kerho


Huom: Kuvan Simon ja Vincent eivät tule yhdessäkään paketissa, mutta valvovat tuotantoa tarkasti.

Lai-la-lai Yarnz ylpeänä esittää: 4H-kerho.

Eli Hulvattoman Halpa ja Hulppea Hemmottelupaketti -kerho. Oivallinen kerho, vaikka itse sanonkin!

Jotta päästään hulvattomaan halpuuteen ja säilytetään hulppea hemmottelevuus, olen leikannut kustannuksia ihan joka kohdasta mistä niitä voin leikata. Eli lähinnä postikuluista ja työstä. Lisäksi aion alemetsästää/väkrätä itse jotain ekstraa, eli siinäkin säästetään!

Klubissa on luvassa kolmesataa (300) grammaa sukkalankaa. Kaksi tosi ihkua ja yksi Sock, sillä perussukkalankaa ei ole koskaan liikaa ja silläkin saa kivasti kuluja leikattua. Lux Sockia tässä klubissa ei nähdä, mutta lähelle päästään!

Ja jotta postikulut saadaan mahdollisimman alas, lähetän koko paketin kerralla. Kyllä vain, postista kolahtaa yhtenä kauniina ja hyvin onnellisena päivänä kakkosluokan maksikirjeenä kokonaiset kolme (3) lankavyyhtiä, rakkaudella kirjoitettu klubikirje (siis tätähän kaikki eniten odottavat, eiks je?) ja jokin ekstrabonusyllätys. Mikä se on, vielä tiedä en, riippuu klubilaisten mieltymyksistä ja allergioista kanssa.

Työstä leikkaan parillakin tapaa. Kaikki langat ovat semisolideja, eli monivärisiä ei ole luvassa. Lisäksi en aio vyyhdetä lankoja uudestaan (ellen itse sotke niitä jotenkin semmoiseen solmuun, että niiden keriminen olisi ikävää) vaan lähetän ne niiden kuivuttua sellaisenaan.

Hinta on, kuten luvattua, hervottoman halpa. Langoista saa yleensä klubissa noin 15 prosentin alennuksen, mutta tällä kertaa lisättiin! Alennus on hulppeat 22,5 %. Kun tämä ale on laskettu ja postikulut lisätty sekä ekstralle budjetoitu osuutensa hinnaksi jää summa joka ei ole kuulkaa lainkaan paha!

Mukaan pääsee Etsyn kautta!

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Ihanat tuotannon valvojat Sinulla. Mukavaa alkavaa viikkoa.