Saturday, June 11, 2011

Aloituksia / Cast ons

Ensinnäkin, kiitos mielettömästi ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Ja pahoittelut etten ole niihin saanut sen tarkemmin vastattua. Tärkeitä ovat silti.

Firstly, thank you so much for your comments on the last post! I'm sorry I haven't replayd to them but they mean the world to me.

Kesäkuu alkoi ja sen mukana myös Kesäyön Hullutus. Nyt mennään aloituksessa 11 ja tässä tulee raporttia 11 ensimmäisestä aloituksesta. Eli 11 aloitusta on nyt tehtynä, valmiita töitä on tässä vaiheessa vasta 4 mutta aikaahan vielä on. Kaikki linkit vievät ravelryyn.

It's june and that means that Summer night graziness has started. There's now 11 cast ons done and here's my raport on my projects so far. So, I have 11 projects started and 4 finished. All the links go to ravelry.

Ensimmäisenä puikoille hyppäsi hyvin mielikuvituksellisesti tiskirätti, ohjeena käytin Dropsin ohjetta. Tein samalla ohjeella myös KYH #6:n, alla poseeravat yhdessä hienosti. Lankana tässä on Novitan Luxus cottonia ja Novitan Linneaa.

My first project was a simple discloth, I used a Drops pattern for this and for number 6. Yarn is Novita Luxus Cotton and Novita Linnea.

IMG_2748

KYH #2 on Catnip Bunny jonka ohjetta en osannut lukea ja hänestä tuli vähän erilainen nuori. Mutta toivottavasti kelpaa kissoille leikkeihin, tämä ei jää meille vaan lähtee kaverin kissojen riepotettavaksi. Tähän kului huimat 5 g Cascade 220:ta.

SNG #2 is a catnip bunny who looks a bit weird since the knitter didn't understand the pattern. But hopefully my friends kitties will like this anyway. 5g of Cascade 220 was used for this one.

IMG_2749

KYH #3 on Yarnsimman Brainless-sukat jotka ovat olleet jonossa iäisyyden. Nyt SKA:ssa on haasteena Yarnissiman ohjeet joten näppäränä tyttönä yhdistin nämä kaksi. Lankana näissä on aivan jumalaisen ihana Socks that rock jonka sain Laikalta hääpäivälahjaksi.

SNG #3 is pair of socks, Yarnissima's Brainless that have been on my queue for ages now. SKA has Yarnissima's desingnes as june's challenge so I combined this two challenges. I'm using Socks that rock that Laika bought me as a anniversary gift.

Brainless

KYH 4# puolestaan on ehkä maailman söpöimmät tossut! Sain ohjeen taannoin Ravelryssä piristyksenä ystävältä ja nyt voin muistella tuota piristystä talvella kun hiippailen nämä jalassa kotona. Laika värjäsi näihin langan joka on Järbön 4ply villaa.

Number 4 is maybe the cutest slippers ever! I got this pattern a while back as a gift in Ravelry and now I can look back to that when I wear this next winter. Yarn is dyed by Laika.

tossut

Vitostyönä aloitin Little things-myssykän ensi syksyksi. Langaksi valikoitui varastossa hyvin pitkään marinoitunut Knit picksin gloss. Tämä ei ole kovin pitkälle vielä edennyt mutta eiköhän valmistu määräajassa kuitenkin.

Number five is Little things for next fall. This yarn, Knit picks Gloss, has been on my stash for years now.

Little things

Kutosena tosiaan jälleen tiskirätti, tällä kertaa lankana Novita freesia.

And SNG#6 is a another dischloth, this time knitted in Novita Freesia.

pintoja

KYH seiskana puikoille otettiin Stripe study tai tässä tapauksessa Silk study sillä teen tätä kahdesta silkkisekoitteesta. Vihreä on Sea silkiä ja oranssi Cascade heritage silkiä, molemmat aivan ihania.

Number seven is Silk study or actually Stripe study. I'm using two silk blend for this one, Hand maiden sea silk and Cascade heritage silk.

Silk study

KYH 8# on ensimmäinen parini Cookien uudesta sukkakirjasta, Wedge. Neuloin jo kerran melkein koko varren näihin vain huomatakseni, että olin tehnyt virheitä ja purkuun meni. Lanka on ihanaisen pehmeää!

As number 8 I cast on for a pair of socks from Cookie's new sock book. The pattern is called Wedge and I already had almost the whole leg done when I noticed that there was a mistake and I needed to frogg.

Wedge

KYH #9 on ystävän syntymäpäivää ajatellen mini K9. Hän on kova Doctor Who-fani joten osannee tätä arvostaa. Kun joku vaan kokoaisi tuon kasan koiraksi.

Mini K9 is SNG #9. It's going to be a birthday present for a friend who loves Doctor Who.

K9


Kymmenes aloitus ei ole edennyt vielä mallitilkkua pidemmälle eikä siitäkään ole vielä kuvaa. Mutta violetista Katia Espigasta olisi tarkoitus aloittaa Jess. Otin itselleni haasteen neuloa niistä neulekirjoista jotka on hyllyssäni ja joista ei vielä ole neulottu mitään. Niitä kun on jokunen.

There's no pic of number ten since there isn't anything yet to show. I have knitted a swatch for it and it's going to be Jess from Kim Hargreaves. I'm going to use Katia Espiga for this one.

Tämän päivän aloitus on myöskään pitkään jonossa ollut ohje, Ysoldan Damson. Teen hyvin poikkeuksellisesti ihan ohjeen langasta eli Malabrigo sockista joka on aivan ihanan tuntuista neulottavaa.

Today's cast on is Damson that I'm knitting from Malabrigo Sock that I totaly fell in love with!

damson

10 comments:

Roina said...

Ihania töitä tulossa sulla! :)

Tintti said...

Hyvällä mallilla on sunkin KYHäilyt.
Noi sukat on todella kauniit. Malli on kiva ja lanka oikein namu.

Raiku said...

Oho, vähän meidän tähänastiset kyhäilyt muistuttaa toisiaan. Mulla on kans puikoilla Stripe Study Shawl, Brainles-sukat ja tiskirättejä... Onkohan meillä joku salaperäinen telepaattinen Kyhteys?

Emma said...

Kyhäilyt mainiolla mallilla! Miulla on vasta 7 aloitusta :O

Oi silkkilangat <3

ellie said...

Sun KYH:äilyt on kyllä tosi hyvällä mallilla ja ihania töitä.

eliisa said...

ihan huiput nuo tossut :>

Tui said...

Roina, kiitos!

Tintti, tykkään kovasti siitä mallista ja langasta, menevät hyvin yhteen. Kannatti marinoida kumpaakin jonkin aikaan niin löyty hyvä yhdistelmä.

Raiku, jännää! o.O Ja mystistä!

Emma, tsemppiä tsemppiä!

Ellie, kiitos :)

Eliisa, ne on aivan ihanat. Parhaat. :)

enkulin käsityöt said...

Onpa upeita töitä tulossa. Nuo sukat on hienot ja tossut ihanan huiput. Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle.

Oranssi said...

Mullakin Stripe Study vihreä-oranssi... Rentouttava malli!

Juju said...

Veikeät nuo puputossut!