Tuesday, May 31, 2011

Sileää ja kevyttä

Hups, viime päivityksestä on päässyt vierähtämään pidempi aika. Vaikka olisi ollut mistä blogata! Lupaan, että KYH-hulluttelun aikana päivittelen taas tiiviimmin (juu, osallistun kolmatta kertaa ja tällä kertaa on vakaa aikomus saada kaikki työt valmiiksi asti!).

Niin, valmiita töitä on esiteltäväksi kaikkiaan kolme! Ihanainen Still light, Mammalle äitienpäiväksi valmistunut Simplicitas ja itselle Lindsay-sukat. Joten asiaan! Kuvia tulee paljon, pahoittelen jo etukäteen.

Simplicitas


Simplicitas

malli / pattern: Simplicitas (ravel it)
lanka / yarn: Malabrigo Lace, 47g
puikot / needles: 3,5mm

Ostin tämän vyyhdin itselleni palkaksi kandityön palauttamisesta mutta aikana sitä ihmeteltyäni tajusin, että se on aivan mamman värinen ja siitä tarvitsee siis neuloa hänelle jotain. Mallivalinta osui aivan nappiin ja lopputulos on ihana, myös mamman itsensä mielestä.

Lindsay


Lindsay

malli / pattern: Lindsay (ravel it)
lanka / yarn: Hopeasäie Sukka, 63g
puikot / needles: 2,25mm

Kolmas pari neulottu Cookien ensimmäisestä kirjasta! Tykkäsin mallista älyttömästi, ei olisi tullut todellakaan itselle mieleen neuloa kantapäätä ja kärkeä ainaoikealla. Mutta Cookie keksi! Lankana oli uusi tuttavuus, Pirren värjäämä ihanuus jonka takia tipuin tänä vuonna Lankahamstereista eli tämä ei jäänyt varastoon makaamaan. Olen tänä vuonna pyrkinyt neulomaan sukkia varastolangoista jotta saisin sukkalankavarastoon tilaa (uusille langoille). Kuvissa lanka on vähän liian punainen, en saanut toistettua oikein kun kirkkaalla kuvasin. Kaunis lanka ja erittäin suositeltava ostos.

Still light


Still light

malli / pattern: Still light (ravel it)
lanka / yarn: Drops Alpaca, 492g
puikot / needles: 2,5mm & 3mm

Kun näin ensimmäisen kerran Veeran Still lightin, rakastuin heti ja tiesin, että haluan itselleni samanlaisen. Nyt mulla on! Kyllä sitä neulottiinkin, kaksi kuukautta. Mutta jokainen hetki oli sen arvoinen koska tämä on ihana. Täydellinen. Väri, istuvuus, malli, ohje. Kaikki. Pieniä muutoksia tein ohjeeseen, tein tissien kohdalle lyhennettyjä kerroksia ja tein resorit 2,5mm puikoilla koska ensiyrityksellä helmaresori rullasi. Suunnitelmissa on jo toinen Still light, tällä kertaa raidallisena. Wollmeisesta.

13 comments:

Markka said...

Ihana ihana ihana. IHANA. Ihana. Mulle. IHANA.
(ihana)

Roina said...

Ihania neuleita! Tuo Still Light on kyllä aivan HUIPPU! :)

Heidi said...

Pidän toodella paljon kaikista kolmesta! Malabrigon väristä, Lindsayn mallista ja Still Light sopii sinulle loistavasti. Kaunista työtä.

Hansu said...

Ihania neuleita! MÄ varsinkin kuolaan tuon Still Lightin puoleen...Hmm. ensi talvena teen sen kyllä myös ja en todellakaan osta Novita alpakkaa vaan Dropsin alpakkaa! :)

Emma said...

Toinen toistaan ihanampia! Lindsayt voisi neuloa unisuksiksi, siun lankavalinta on mainio! Wollmeisemaista Still Lightia odotellessa ;)

Anonymous said...

Ihana neule!

Anonymous said...

Kaikki neuleet aiheuttivat taas akuutin kuolausreaktion ja kamalan innon kaivaa blogi naftaliinista! Kesäyön hullutukseen en ehtinyt ajoissa ilmoittautua, mutta ehkä alan olemaan mukana epävirallisesti..

Oranssi said...

Nammmm, millainen Still Light.

Lotta said...

Voi tuota kuvaa teidän mammasta, huokuu rakkautta. Ihana ihana ihana. Ja Still Light -kuvassa on ihanat värit, oikein saturoituneet.

Hei, olen Lotta ja saanut juuri uuden kameran :). On ne neuleetki oikeesti hienoja, katse nyt vaan ohjautu tällä kertaa muihin ansioihin.

hillanen said...

Ihania, ihania kaikki. :) Ja voi että siulla on ihananväriset hiukset! :)

Tintti said...

Ihania neulomuksia!
Tuo Mamman huivi on niin ihanhan värinen että....

enkulin käsityöt said...

Aaah miten upeita neuleita. Tuo huivisi on kerrassaan kaunis ja tuo vihreä neule on ihanan ihana.

ArualMaria said...

Tuo Still Light on kyllä ihan täydellinen! Tosi upea väri ja muutenkin mahtava! Kyllä munkin täytyy tuo itselleni neuloa, ei auta... :)