Friday, February 4, 2011

Hamsteri Helsingissä

Ensinnäkin, iso kiitos kaikille jotka kommentoivat edellisen postauksen huivia! Huivi oli iso ponnistus ja on aivan ihanaa kuulla muidenkin olevan sitä mieltä, että se on kaunis. :)

First of all, thank you all who commented on the Shetland pi shawl on the last post. I really like the shawl myself and I'm thrilled that you guys like it as well. :)

Valmiita töitäkin olisi jos vaan osuisin yhtä aikaa paikalle jonkinlaisen luonnonvalon ja kuvaajan kanssa. Ehkä viikonloppuna! Saatte tällä kertaa tyytyä kuvaraporttiin eilisestä Helsingin reissusta. Ja ihania lankasiakin on tullut Kutomoon. Hämään teitä siis niillä niin ette huomaa ettei ole valmiita töitä.

I do have some finished objects but I haven't been home so that there would have been at least some natural light and the photographer as well. But maybe during the weekend I can take some pics! For now you'll have to do with pics from yesterdays trip to Helsinki. And some yarn has arrived to Kutomo as well. So I'm going to deceive you with those.

Tämä pläjäys oli miun Arkiprojektivaihtopakettini jonka Silveri miulle lähetti. Pakettiin kuului myös Anne Hansonin Hamsan ohje (rav link). Oon paijaillut tuota lankaa ja kertonut sille, että se pääsee puikoille kunhan hamsterikuu on ohi. Niin pehmeää ja ihanaa ja väri on täydellinen!

This was my parce at the weekday project swap that Silveri send me. There's also a pattern for Anne Hanson's Hamsa shawl (rav link). I've been fondling the yarn and told it that I'll start knitting with it as soon as february is over. So soft and the color is just purfect.

Eilen tosiaan piipahdin Helsingissä kaheliystävien seurassa, oli ihana päivä vaikka jaloissa tuntuikin kävely kun pääsin kotiin vähän ennen puolta yötä. Näin paljon rakkaita ystäviä, nauroin, neuloin ja shoppasin. Koska olen mukana itse lankahamstereissa (apuemoilen kolmosissa), en ostanut itelleni lankaa. Vaikka houkutuksia oli ja paljon! Soukan menitasta tarttui matkaan suloiset lintusakset ja ärrältä kotimatkalukemiseksi Kotiliesi, tykkäsin erityisesti tuosta kannen neulepaidasta. Ja toi myssy on tosi söpö! Oon tykännyt kovin Kotilieden neuleohjeista, joka kerta on nyt tullut ostettua kun ohjeita ollut.

I had a wonderful day at Helsinki yesterday with dear friends. I saw my dear friends, laughed, ate, knitted and shopped. Since I'm trying to participate the don't buy yarn in februayry-thingie, I didn't buy myself any yarn. Although there was so much tempations! From Soukka's Menita I bought lovely bird siccors and the magazine was a impulse, I fell in love with the pullover pattern on the cover.

Koska lankahamsteroin niin en saanut ostaa lankaa itselleni. Päädyin hemmottelemaan itseäni siis kynsilakoin, matkalla rautatieasemalta Lushiin bongasin Kicksin josta tarttuivat matkaan nämä kaksi ihanuutta. Turussakin on Kicks mutta niin hankalassa paikassa meidän kannalta ettei siellä kovin usein tule käytyä. Ja tuo Snow Crystalin lakka on täydellisen väristä, semmoinen tumma petrooli jossa on shimmeriä (kiiltelee kivasti). Nam.

I did pamper myself with some nail polish though. The Snow Crystal has the perfect shade of petrol with some shimmer.

Olin jo etukäteen tilannut Koukuttajan etsypuodista tämän ihanaisen pussukan. Se on vaan niin nätti ja oon miettinyt jo hetken mun Hello Kitty-pussukan uusimista kun se on vähän kärsineen oloinen jo. Tästä tulee siis mun uus neulesäläpussukka. Voin suositella lämpimästi tuota puotia, tää pussukka on tosi ihana!

I had also bought from Koukuttaja's Etsy shop this lovely little bag. It's just so pretty and I need a new bag for my knitting things, the one I have now is a bit worn of already. I highly recommend this shop!

Ja kattokaa mitä ihanuuksia sain kaupan päällisinä! Noi silmukkamerkit on ihania ja avaimenperänkin otin jo käyttöön.

And look what I got for free! I love the stitch markers.

Ostin mä lankaakin mutta en itelleni! Keltaiset mayflowerin sukkalankat on laikan tuliainen Soukan Menitasta ja Jitterbugit puolestaan diilasin Fenneiulle. Itselle tuli ostettua myös yhdet knit pron tipsit ja yksi kaapeli mutta ne ei päässeet kuvaan kun joutuivat heti töihin kun aloitin hamsterityönä Pikkuveli-takkia serkun pojalle.

I did buy yarn but not for myself. The yellow mayflower sock yarn is for Laika and the jitterbugs are for Fenneiu who asked if I would buy them for her.

4 comments:

Anonymous said...

Tuukkonä käymään nyt vkl:na?

T. Talonnainen aka Lapinita

Mohariina said...

Pitääkin käydä vilkaisemassa lehtihyllyllä tuo Kotiliesi, jos vaikka olisi miulle jotain neulottavaa.

enkulin käsityöt said...

Ihania hamstrauksia. Nuo silmukkamerkit ovat ihan huippuja.

Kaisa said...

Iik, saako tuota Satumetsää servettinäkin? Pitää hakea heti muuton jälkeen (ennen sitä ei saa ostaa mitään... :)!!