Tuesday, October 19, 2010

Ramona thinks she can knit

So you think you can dance alkoi jo sunnuntaina enkä mä oo vielä saanut puikoille mun tanssia! Hillun vaan tanssisalilla tossut jalassa ja kokeilen erilaisia koregrafioita erilaisten koregrafioiden ohjeistamana ja ahistelen kun ei mikään tunnu istuvan mulle. Askeleet ei vaan oo show-kunnossa. Mutta sitten tuli vähän yllättäen vastaan eilen se oikea koreografia!

So you think you can knit show started already on sunday and I haven't yet started my dance! I just train at the dance hall and try out different coreographies and am stressed since I didn't find the one for me. But then, just like that, yesterday I found it!

So, Tuin Kutomo proudly presents: Bollywood goes onteloneule!

So, Tui's kutomo proudly presents, Bollywood goes double knitting!

Tässä on langat ja mun uudet balettitossut. Päätin, että Bollywoodissa voi hassutella ja tanssia balettitossuilla. Lankoina on siis PukkIlua ja malliksi valikoitui Lariksen Ramonat. En ole ikinä milloinkaan tehnyt onteloneuletta joten tässä on paljon haastetta, ajattelin myös reippaasti hullutella magic loopilla noi lapaset. Kun tähän vielä lisää sen, että mä oon huono tekemään käsiasioita pienillä puikoilla, haasteen määrä on aikasta iso mutta kyllähän sitä tanssilla pitää itseään vähän haastaa.

Here are the yarns I'm going to use and my new ballet slippers. I desided that you can dance bollywood with ballette slippers. I'm going to use PukkIlu and knit Laris desing's Ramona mittens. I've neverever done any double knitting so this coreography has a lot of challenge for me since I also think I'll knit them using macig loop. Since mittens and other hand warmers aren't my thing usually, the challenge is quite big but one must challenge one self with dance?

Harjoitteluprojektina aloitetut kämmekkäät ovat edenneet hienosti, sain ensimmäisen sunnuntai-iltana valmiiksi! Se on lämmin, sopiva ja ihana. Ja mikä oleellisinta, se valmistui! Monta uutta juttua on näissä, kirjoneuleen lisäksi tein tubular aloituksen SEKÄ päättelyn. Nyt odottelen, että saan yhden sukan valmiiksi jotta saan puikot vapaaksi ja sitten pääsen aloittamaan tälle paria. Iih.

My practice project is going along well, first mitt is done! It's warm, it fits and it's pretty. And the most important thing it that it's done! There was many new things in this mitten; colorwork, both tubular cast on AND cast off. Now I need to knit a sock so I can start a pair for this pretty one. Yay.

2 comments:

Soile said...

tosi hienot kämmekkäät, kyllä tuolla "työnäytteellä" voipi ponnistella uudelle tasolle. ja tuo lapasmalli on kyllä kiva, pittääpä muistaa merkata se räveltämöstä, jos itekkin sille joskus alkaisi

Päivikki said...

Tosi söpöt kämmekkäät. Miullakin on tuo Ramonan ohje, mutten osallistu sillä näihin tansseihin. Onkin kiva seurata siun neulomista ennen kuin aloitan omat Ramonani.