Wednesday, October 20, 2010

Bad things @ Lai-la-lai Yarnz

Lai-la-lai Yarnzilla on käynnistymässä paheellisen ihana uusi lankaklubi, Bad Things. Paketteja on luvassa kolme, ja ne tulevat noin kahden kuukauden välein. Ensimmäinen paketti olis tarkoitus lähettää marraskuussa, mutta riippuen siitä, miten pian klubi täyttyy (= miten pian saan rahaa ostaa juttuja siihen) voi mennä joulukuullekin.

Kussakin paketissa on siis vyyhti lankaa (50 - 100 g, ne 50 grammaset olisivat joko kashmiria tai angoraa tai molempia, eli metrejä riittää kyllä yhteen työhön) ja ekstraa. Paitsi viimeisessä paketissa lankoja on kaksi. Postikulut sisältyvät hintaan. Lankoina on tulossa pehmoisia, laadukkaita ja paheellisen ylellisiä vyyhtejä upeissa uniikeissa väreissä, inspiraatiokuvakin on jo aivan mielettömän herkullinen (en voi laittaa kuvaa tähän koska bloggeri vammailee). Kaikki laatuja ei tule avaruuskoiran padasta välttämättä klubin lisäksi enää nousemaan joten varmista omasi ja liity! Liittymisohjeet ja tarkempaa infoa täällä! Vielä yksi tarvitaan jotta paheet pääsevät valloilleen.

2 comments:

Lai-la-lai Yarnz said...

Nii siis tilaa on vielä kolmelle, mutta tarvitaan vielä yksi jotta varmasti saan tän käyntiin. Synt synt synt!

enkulin käsityöt said...

Siis tilaa on ja tämä pikkumyy haluaa mukaan kaikkeen ihanaan ensimmäisten joukossa tietenkin. Ja varsinkin jos langoista on kyse.