Thursday, August 5, 2010

Mile High Club


Mile High Club-sukat suunniteltiin alunperin Lai-la-lai Yarnzin ensimmäiseen Sukkalankaklubiin ja osallistuin näillä sukilla myös Ravelryssä Kaheliryhmän sukkahaasteeseen. Nimi sukille tuli klubilangan väristä, neulojien kymppikerhoon tätä nykyä on varsin vaikea päästä johtuen erittäin tiukoista turvatarkastuksista joissa helposti joutuvat puikot takavarikkoon joten näillä sukilla jokaisella on mahdollisuus päästä kymppikerhoon! Omanlaisensa elämys tietenkin olisi neuloa näitä lennolla mikäli lentoyhtiö sallii puikkojen ottamisen matkustamoon!

Mile High Club Socks were designed for the first Lai-la-lai Yarnz Sock Club. The pattern also took part in the design contest at the Ravelry.com group Kahelit. The risque name was chosen for the colourway of the club yarn, and is supposed to be considered funny. A mile high
knitting club is rather exclusive now, when most needles don’t pass the security inspections! Feel free to take this pattern with you to the plane, but make sure your airline company allows your needles in the cabin.

Neuloin näitä osana KYHäilyä mutta valitettavasti näistä valmistui vain tämä toinen sukka, toinen odottelee vielä inspiraatiota aloitukseen. Mutta parasta on, että ohje on silti jo valmiina! Ja ostettavissa ravelrystä oheisesta linkistä! Hinta on 4.50 dollaria, mikäli paypal-ostaminen ei onnistu ja haluat ohjeen, hihkaise niin toimitaan toisin.

This were part of SNC but they didn't get finished in time, I've only one sock done. But luckily for you, it's all it took to write the pattern and you can buy it through the linky above!


6 comments:

strilla said...

Puupuikot ei oo jääny vielä kertaakaan turvatarkastuksen ja lentokoneen väärällä puolelle. Paksut, tylpät kanavaneulatkin tuli viime reissulla nätisti läpi.

Kertaalleen on stuertti huomauttanut, että josko et nousun aikana neuloisi. Muuten on saanut olla rauhassa, ainoastaan viereinen neulova kanssamatkustaja on ihmetellyt puikkojen pääsyä koneeseen asti.

Näin siis Euroopan sisäisillä lennoilla.

Koukuttaja said...

Voi, sä olet Taitava!

berlinBat said...

Hianot sukat!

Myös atlantin ylittäville lennoille pääsi puupuikot turvatarkastuksen läpi - vaikkakin kerran ennen turvatarkastusta joku lentoyhtiön tyyppi kävi jokaiselta erikseen kysymässä että onko jotain terävää mukana, ja mä en voinut päin naamaa valehdella. Tyyppi oli ihan kauhuissaan ettei tälläistä kyllä ja voi voi. Kun tyyppi sitten kuitenkin epäröiden antoi luvan kokeilla josko ne puikot saisi tarkastuksesta läpi niin mitään ongelmaa ei tullut.

Yhdysvaltojen sisäisille lennoille oon jopa nähnyt virallisen suosituksen jonka mukaan puupuikot saa ottaa mukaan.

Lisäksi oon jo pidempään suunnitellut ottavani neulomis-pussukkaan hyvin teroitetun lyijykynän mukaan, jotta jos kysymyksiä tulee niin on joku realistinen vertailukohde mukana..

Emma said...

Kaunis palmikko! Mie lensin kesällä Saksaan AirBerlinillä, bambuisista sukkapuikoista ei tullut mitään huomautettavaa :)

Anonymous said...

Pää sauhuaa että neuloisko nää klubin 1, 2, 3 vai nyt tänään saapunella langalla...

Taidan kallistua klubilanka 3:n, ehkä. Niin, upeet sukat muuten ;D.

ellie said...

Upeat sukat! :D