Wednesday, October 22, 2008

neliöstä sukaksi / from square to sock

Aiemman postauksen neliöstä tuli sukka! Tuo malli on oivallinen ja erittäin mielenkiintoinen neulottava. Kuva on surkea johtuen huonosta valaistuksesta ja no, ei niin taitavasta kuvaajasta. On pitänyt jo pitkään tutkailla kameran ohjekirjaa jotta saisi siitä kaiken irti mutta manuaali on talletettu Hyvään Talteen.

The square from previous post turn it to a sock! The pattern is great and very interesting to knit. The picture is horrible due to poor light and, well, the photographer isn't so talented. I have been thinking for a while now that I shoud read the camera's manual but I have stored it Somewhere.

vihreä toivo

Mutta se on sukka! Ja ehkä kauneimpia sukkia mitä olen ikinä neulonut.

But it's a sock! And one of the pretties that I have ever knitted.

Sain ihanaa postia punaiselta, neulepussukan! Olen alkanut hamstrata erilaisia pussukoita jotta voin kätevästi kuskata keskeneräisiä töitä. Tää on ihku! Kiitos!

I got mail from punanen today, she was kind enough to sew my a wip bag! Recently I have started to store my wip's in small pouches so it's easy to carry them with me. This is wonderful! Thank you punanen!

wip bag!

7 comments:

Anonymous said...

Täytyy joskus kokeilla tuota sukkaohjetta, näyttää mielenkiintoiselta!

Kirsi said...

Laitoin tuon sukan ohjeen suosikkeihini jokuaika sitten. Nyt puuttuu enää aikaa.

-sanna- said...

Siitähän tuli elegantti sukka! Ja pussukka on hieno.

jules said...

hienot sukat. Oliko vaikea neulottava?

Tui said...

hasbu, se on mielenkiintoinen, suosittelen!

kirsi, tuttua. Jokunen sukka odottaa sitä että olisi aikaa neuloa.

-sanna-, niin tuli!

jules, eivät ole vaikeat, lainkaan. :)

Anonymous said...

Taitaapi tuo mallikin joutua listalle, tosin luulen että lista on sen verran pitkä että kyllä sieltä toisesta päästä on tainnut niitä must-do malleja unohtua...

Tui said...

JossuP, olen vähän saman ongelman äärellä, jono on pitkä ja toisesta päästä jo ehtii unohtua juttuja jotka ehdottomasti haluaa..