Saturday, October 18, 2008

Keltaisen vallankumous / the Revolution of yellow

Mietin eilen kuinka tyhmää on kun Novitan uusissa luxus-langoissa ei missään ole keltaista. Vakava puute. Mikä johti pohdintaan että onkohan jo tarpeellista huolestua itsestään, en ole aiemmin mitenkään erityisesti ollut keltaisen ystävä ja nyt olen ihan seonnut keltaisesta. Kaikki mikä on keltaista, on ihanaa. :D

I found yesterday myself thinking how stupid it is that Novita's new luxus yarns dont' have any yellows on them. Which lead me thinking should I be worried about me, I haven't before been a fan of yellow but now I'm totally grazy for yellow, everything that's yellow, is fantastic! :D

Tämä näkyy myös puikoilla. Central park hoodie on houkutellut siitä asti kun pääsin Ravelryyn ja nyt vihdoin sain siihen langat, keltaista isoveikkaa! Jo toinen keltainen neuletakki puikoilla siis!

This can be seen also on my wip's Central park hoodie has been tempting my evern since I got to ravelry and now I finally got yarn for it, Novita isoveli in yellow! Already second yellow cardi on the needles!

Keskuspuska

Huivituttaa ja aloitin ankaran ravelryn selaamisen jälkeen Sagittariaa mutta ei se toiminut tästä langasta joten purin ja aloitin Flower basket shawlin sen sijaan. Ja se näyttäisi toimivan hyvin.

I wanted to start a shawl and after a vigorous search through ravelry, I started Sagittaria but my yarn didn't function with the pattern so I frogged it and started Flower basket shawl instead. FBS seems to work fine with this yarn.

Fall colors basket shawl

(lanka on kauniin sinapinkeltaista, ei oikein suostunut toistumaan kuvissa kauniisti / color is more mustard yellow, it would'nt show decently on the photos)

Titityyn sukkaklubilanka tuli eilen ja se on kyllä niin miun väristä kuin vaan on mahdollista. Jotta en spoilaa niitä jotka eivät vielä omaansa ole saaneet, voivat halukkaat kurkkia täältä mitä sain. :)

I got yesterday my second shipment from Titityy's sock yarn club, the yarn is so awesome and it couln't be more me! You can look here what I got, I don't want to post it here so I don't spoil anyone's suprise.

Ulla-neuleetkin edistyvät, tässä pieni vilautus tulevasta!

My Ulla knits are progressing fine, here is a little flash!

vorna glove

11 comments:

san said...

Kaikki on seonneet keltaiseen tänä vuonna! Minäkin. Ehkä se johtuu siitä, että kauden keltainen on sellainen ihanan kypsä ja syvä keltainen.

Sisko oli ostanut upean keltaista Huopasta pipoa varten, tulee varmaan vinkeä.

Villasukka said...

Minä sain Titityyltä ihan eri väristä lankaa. Tykkään langan tiukasta kierteestä tosi paljon.

Judiuni said...

Keltainen on aika huonosti edustettuna vähän kaikissa langoissa. Hassu juttu. Onneksi en erityisemmin pidä keltaisesta.

Andra said...

Ihanaa, etten ole ainoa, joka on yllättäen tykästynyt keltaiseen :)
Puikoilla on just keltainen myssy..

kaisa said...

kävin kurkkaamassa lankaa, aivan ihanaa oot saanut!

Tui said...

san, se voi olla se joo. Mikään lempeän keltainen ei oo kiva mutta tuommoinen kypsä, syvä on.

villasukka, näyttää tulleen monen väristä klubilankaa, vaikuttaa aivan ihanalle kyllä.

judiuni, aivan liian huonosti.

andra, et ole yksin! :D

Raijis said...

Hei,
Mäkin olen juuri aloittanut keltaisesta isoveikasta villatakkia, joka on inspiroitu central park hoodiesta! Mä ole jo muutaman vuoden aikonut tehdä keltaista palmikkotakkia, mutta vanhat seiskaveikat oli nyt tänä syksynä ihan väärää lällyä sävyä. verrataan sitten meiän takkeja kun joskus tulee valmista ;-)

JossuP said...

Niinpä, kaikki todellakin tuntuvat olevan rakastuneet keltaiseen, no, minäkin pidän kyllä sitruunankeltaisesta! Sitä kans löytyy todella, todella harvoin... Harmi sinänsä. Mutta, minä olen enemmän hassahtanut ruskeaan, minä joka en ole koskaan pitänyt ruskeasta!

Tiina Kaarela said...

Olen huomannut saman keltaisen puutteen: etsin ystäväni huivia varten kirkkaan keltaista, siis oikein puhtaan sitruunankeltaista, ei punaiseen päin lainkaan, mutta ei vihreäänkään. Tähän mennessä en ole löytänyt, täytynee aloittaa värjäyskokeilut...

Mari said...

oli pakko tulla kurkkaamaan sinun saamaasi lankaa - tosi tosi kaunis punainen!

Tiina said...

Haluan hamstrata ittelleni tota keltaista isoveljeä, se on niin ihanaa!