Friday, September 12, 2008

Wicked

Taannoin ostin 9 kerää kaunista bambu-merinoa ja kuten aina kun ostan uutta lankaa, selasin raivokkaasti ravelryä etsien niille ohjetta. En tiedä mikä siinä oikein on, en saa mielenrauhaa ennen kuin olen keksinyt jotain alustavaa suunnitelmaa uusille langoille. Surffausta seurasi ohjeen ostaminen ja mallitilkkuilu. Ja tässä lopputulos!

A while ago, I bought 9 skeins of bamboo-merino and as always when I buy new yarn, I searched ravelry for the right pattern for the new yarn. I don't why but I need to find premiliar plan for the yarn or I can't relax. The search led to buying a pattern and knitting a swatch.

wicked

Malli / Pattern: Wicked (ravelry)
Lanka / Yarn: Debbie bliss Prima, 400g
Puikot / Needles: 4,5mm

Lanka oli ihan uusi tuttavuus ja vaikkakin se neuloontui kuin unelma ja pinta on kaunista, silti olin vähän pettynyt, kahdessa kerässä lanka oli poikki ja useammassa kerässä oli solmuja. Mutta en anna sen haitata sillä nyt miulla on aivan ihana taskullinen neule. Rakastan taskuja ja yllättäen huomaan että punainenkin miellyttää värinä. Luultavasti brunetiksi asettuminen on tehnyt siitä houkuttelevan värin.

This was my first touch with this yarn and although it knitted like a dream and the fabric is beautiful, I was a bit dissapointed with the yarn. The yarn was cut in two skeins and several had knots on them. But I don't mind since now I have a lovely pullover with a pocket. I love pockets and to my suprise, I find myself liking red as a color. Maybe turning into a brunet is the reason for this.

Vietimme varsin toisenlaisen neuleillan Laikan kanssa tänään.

Laika and I spend a different kind of knitting evening today.

knitting tags


knitted tag on a local bus

Neuloimme neulegraffiteja!

We knitted knit tags!

10 comments:

villapeikko said...

Oi, siitä tuli tosi ihana!

kaisa said...

Kaunis! Minäkin olen ihastunut tuollaisiin lyhythihaisiin villapuseroihin, useampi on suunnitelmissa kun vaan ehtisi tekemään.

On sulla kyllä tasainen käsiala!

MinskuH said...

Oioi, upea Wicked! Tuo olisi väriä myöten juuri mun tyyliä :)

Rouva Oranssi said...

Mullakin on neulegraffitimieli. Haluaisin vain jotain anonymiteettiä niiden esittelyyn. Pitäisköhän polkaista pystyy joku yhteisblogi (vai onko jo olemassa) jossa voisi iloisen vapautuneesti ilmoitella uusista graffiteista. Kun en ole ihan varma miten kaupunki suhtautuu, tai tielaitos, tai firmat.

makepeace75 said...

Hieno Wicked! :o)

Tytti said...

Wicked on hyvännäköinen. Upea väri!

Anonymous said...

Upea neule! Vaikuttaa sitä paitsi käytännölliseltä kapistukselta. Itselläni Sesame yhä kesken, onnellisesti unohtuneena korin pohjalle...:D

jonskulainen said...

Tosi kiva Wicked!

JennaKate said...

Your sweater looks great. It is really a nice color on you. What are the knit tags for?

Tui said...

Kiitos kiitos! :) Tästä todellakin tuli käyttöneule, on ollut monena päivänä jo päällä. :)