Monday, July 7, 2008

maia

Ulla on ilmestynyt! Paljon ihania ohjeita!

New Ulla is out! There is a lot of wonderful patterns!

Oma panokseni Ullaan on maia-toppi josta on muutamia kertoja täällä vihjailtu.

My input is maia which I have mentioned here already few times.

maia olkaimet

Toppi lähti ajatuksesta saada itselleni mukava kesävaate joka olisi samalla istuva ja mukava. Langat sponsoroi ystävällisesti PiikkoPirta, sain mahdollisuuden käyttää aivan mielettömän ihanaa SWTC:n craftia joka on maitokuitu-luomupuuvillaa. Ihana ihana lanka.

I wanted a nice summer tank for myself, something that would at the same time be comfy and fitted. My LYS PiikkoPirta was kind enough to sponsor the yarn, SWTC craft (milk fiber, orcanig cotton) which is absolutely wonderful yarn.

maia edestä

malli / pattern: maia, Ulla 2/08
lanka / yarn: SWTC craft 325g
puikot / needles: 3,5mm

Olen maiasta mielettömän ylpeä. Se on ensimmäinen itse suunnittelemani vaate ja siitä tuli mieluinen. Vyötärö- ja tissimuotoilut tekevät siitä mukavan ja istuvan. Lanka on ihanaa iholla.

I'm really proud of my design. It's the first knitted piece of clothing that I have designed myself and it came out more than well. Shaping at the waist and boobs make it comfy and fitted. Craft feels great near skin.

maia takaa

7 comments:

villapeikko said...

Hieno toppi!

Nna said...

Tykkäsin tästä mallista kovasti. Värikin on aivan ihana, ja sopii toppiin hyvin.

Tui said...

kiitos! :)

Andra said...

On se kyllä kiva ja värikin näyttää neuleena paremmalta kuin kerällä. Miltä sen langan neulominen tuntui?

Tui said...

andra, lanka on aivan ihanaa neulottavaa. Pehmeää ja neuloontuu oikein mukavasti, ei päästänyt väriä lähes lainkaan (toisin kuin se petrooli).

Kaisa said...

Onnea ohjeen julkaisusta! Hassusti täällä Blogistaniassa fakkiutuu ihmisten bloginimiin - katsoin ohjetta ja ihmettelin, että kun tuo nainen kuvassa on kuin Tui, mutta ohjeen tekijän nimi on ihan "väärä"... :D

JennaKate said...

Gorgeous pattern - great job! Thanks for the link to the knitting patterns. I really liked Sikuriina on their website. Not that I could read a word of it - haha!

Congratulations on having your beautiful pattern published!