Sunday, December 9, 2007

Sukkia ja ahdistusta / socks and anxiety

Täällä neulotaan sukkia. I'm knitting socks.

Tiny wishbones

Pieniä sukkia..
Tiny socks...

Embossed leaves

Vihreitä sukkia...
Green socks...

Monkeys

Apinasukkia...
Monkey socks...

Tuntuu ettei muu onnistu nyt, taistelen tangledin palmikon kanssa ja joudun ilmeisesti taas purkamaan sitä. En saa päähäni sitä että se palmikko on oikeasti vaikea ja siinä on varmasti säätämistä eikä kyse vaan ole siitä etten mä osaa. Lisäksi ahdistun noin kymmenen kertaa päivässä joulusta ja lahjoista. Lähinnä neulottavista joululahjoista. En tiedä ehdinkö neuloa kaiken mitä olen ajatellut neuloa.

Feels like nothing is going right, I'm trying to knit the cable in tangled's yoke but seems like I have to frog few rows, again. I feel like I'm just stupid and don't know how to knit it. Instead of understanding that it is difficult. I'm also nervous about christmash and gifts, mostly about those that I have been intending to knit. I really don't know can I get them done in time.

6 comments:

http://hannaliini.vuodatus.net said...

Auttaisiko joululahja-ahdistukseen, jos antaisit jouluna lahjakortin valmiin neulomuksen sijaan? Vaikka, että "tämä lahjakortti oikeuttaa sinut pariin käsinneulottuja sukkia" tms.? Siis niistä lahjoista, joita et ehkä ehdi tehdä, mutta haluaisit. Silloinhan saaja voisi esim. esittää väritoiveita tai osallistua muuten lahjansa suunnitteluun. Vai viekö se pois yllätyksellisyyden?

Tui said...

Tuota minä itse asiassa ajattelinkin ja varmasti niin teenkin ainakin joidenkin lahjojen osalta. :)

Heidi said...

Hienot sukat! Tuo vihreä väri on erityisen miellyttävä.

Täälläkin on pari kertaa päivässä vaikea joululahja-ahdistus. *myötätuntoa*

Tsemppiä Tangled-palmikon kanssa. Taistelin itse sen kanssa, pääasiassa sen takia että unohdin aina katsoa ohjetta, ja neuloin vain kovaa vauhtia eteenpäin. :/

Maijamirjami said...

Ahdistus kuulostaa tutulta, olen vähän jouluterssissä itsekin. Yritetään ottaa rennosti. Olet tehnyt/tekemässä ihania sukkia ja saat tangledinkin aivan varmasti selätettyä.

Tui said...

Ihana kuulla että on kanssasisaria tän stressin suhteen. :) Eiköhän tää tästä taas! :)

Luoto said...

Kiva kun päivitit, ehdinkin jo vähän odotella uutta päivitystä, sulla on aina niin selkeitä päivityksiä ja kivoja töitä ja hyviä kuvia niistä. :)

Itsekin, ei nyt vielä stressaten, mutta muuten miettien kuinka saan valmiiksi kaiken mitä ajattelin. Hannaliinin ideahan on hyvä, muutenkin olen jo jättänyt yllätykset pois, on kivempi antaa ja saada jotain josta saaja varmasti pitää.