Friday, November 30, 2007

Ei enää salaisuuksia / No more secrets

Syksyn Salainen Neuleystävä-vaihto on päättynyt ja sain alkuviikosta jo Esteriltä viimeisen pakettini! Kiitos Esteri mukavasta syksystä, paketit ovat olleet kaikki ihania ja ilahduttaneet kovasti.

Finnish Secret pal-swap is over and I got my last package from Esteri earlier this week. Thank you Esteri, all the packages have been wonderfull!

Viimein paketti piti sisällään askartelujuttuja, nyt on tarvikkeita tehdä joulukortit! Korttipohjia, kivoja joulupakettitarroja, servettejä ja tuommoisia puisia koristejuttuja (en tiedä onko niillä joku nimikin) ja mieliala-magneetit!

In the last package were supplies for christmas cards, stickers and Smiley-magnets!

Olen myös neulonut! Pakkasten seurauksena totesin ettei miulla ole yhtään kunnon pipoa joten kaivoin varastosta vyyhdin paksua pirkkalankaa ja otin ohjeeksi Koolhaasin holiday-Ik:sta. Lopputulos on ihana ja lämmin.

I have also been knitting. Winter came and weather got colder and I noticed that I don't have a warm hat. So I took a skein of Paksu Pirkkalanka from my stash and Koolhaas as a pattern and knitted a wonderfull and warm hat!

koolhaas

Malli / Pattern: Koolhaas, holiday Ik 2007
Lanka / Yarn: Paksu Pirkkalanka, 55g
Puikot /Needles: 4 & 5mm

Kuten viime postauksessa uhkasin, aloitin ne embossed leavesit! Vihreä maija huuteli kaapista että sopisi hyvin langaksi näihin sukkiin joten kunnon neulojana tottelin. Malli on ihana ja sukista tulee oikein kauniit. Ensimmäinen sukka on jo yli kantapään!

As I said on the last entry, I started Embossed Leaves-socks! Gjestal Maija in a lovely olive green was saying that it would be perfect for this and as a good knitter, I did what my yarn said. The pattern is wonderfull and I'll have a pair of beutifull socks soon. First one is past the heel alreaydy!

Embossed leaves


NaKniSweMo loppuu tänään ja täytyy sanoa että minä en kyllä saanut puseroa valmiiksi. Mutta seuraava tavoite on joulu tai ainakin uusi vuosi. Puseroa on mukava neuloa ja odotan kovin että saan sen valmiiksi.

NaKniSweMo ends today and I won't finish my pullover in time. But my next goal is either christmas or new year. This is a fun project to knit and I'm looking forward to getting it done.
raglan edistyy / raglan in progress

Ja vielä yksi kuva! Omille kissoille ei voi neuloa leluja koska Pirk rakastaa villan syömistä joten ystävien kissat saavat tänä vuonna sitten omien sijaan leluja. Löysin ravelrystä ihanan ohjeen, kissanminttuvalaat! Nämä on todella nopeatekoisia ja loistava tapa kuluttaa pieniä lankanöttösiä.

And one more picture! I can't knit toys for our own cats since Pirk (our dog) loves to eat wool so our friends cats will get this year knitted toys instead. I found a wonderfull pattern from ravelry, catnip whales! These are very fast to knit and perfect way to use small amounts of yarn.

catnip whales

No comments: