Monday, July 18, 2016

Seuraavat pysäkit ovat Plaid Blanket, River Styxx & Edison Bulb

Neuloin viime kesänä Stephen Westin Exploration Stationin jota olen käyttänyt todella paljon. Keväällä Stick + Twine-podcastissa oli menossa KAL tämän huivin tiimoilta ja päätin osallistua siihen koska olin jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni toisen ES:n neulomista. Värit valikoituivat puolittain vahingossa kun mallailin keriä sattumalta yhteen. Apuna käytin tätä värityskuvaa johon värittelin värejä mallailumielessä, suosittelen!


malli: Exploration Station
lanka: Drops Baby Merino, Soctopus Sokkusu Original, Wollmeise Pure, Madelinetosh Merino light, Drops Brushed Alpaca Silk, yht 229 g
puikot: 4 mm


Halusin värikkään version vaikkei edellinenkään mitenkään liian mustaharmaa ollut. Päätin siis sekoittaa vähän kaikkea!


Kun aloitin ensimmäisen osion, en ollut lainkaan varma, että mitä tästä tulisi. Näytti omituiselta sekasotkulta joka oli outo. Mutta sitten jatkoin kiltisti vaan neulomista ja mietin, että kyllä se siitä. Ja niinhän se siitä! Tästä tuli mahtava, parempi ehkä jopa kuin ensimmäisestä huivistani.

Sekoitin tarkoituksella huiviin myös erilaista tekstuuria lisäämällä Dropsin Brushed Alpaca Silkiä Sassy Lips-osioon ja siitä tuli mahtava! Ensikosketukseni tuohon lankaan ja tykästyin kovin. Ainut pieni miinus tulee siitä, että kun neuloin sitä yhdessä Madelinetosh merino lightin kanssa niin langat muutaman kerran jumittuivat keskenään niin, että sai työllä ja tuskalla erottaa ne toisistaan. Mutta se oli pientä.Kuvat on otettu viikonloppuna Neulefestareilla joista tulee tarkempaa raporttia myöhemmin. Olin Kerän entisen omistajan eli Jonnan tarinallisen neulekuvaamisen kurssilla ja sain paljon uusia vinkkejä miten saada enemmän irti kamerastani ja miten saada enemmän irti kuvista. Vielä kun opin muokkaamaan näitä niin hyvää tulee. Gimpin kanssa meni jo hermo ja nämä ovat nyt suoraan kamerasta.


Tähän versioon tuli montaa lempiväriä ja ennustan, että tästä tulee lempihuivi syksylle!

1 comment:

Piia said...

Lyhyestä virsi kaunis, siispä ♡♡♡