Tuesday, July 5, 2016

KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Joskus projektit jumittaa, milloin mistäkin syystä. Nämä sukat jymähtivät maaliskuussa enkä oikein tiedä miksi. Koska tykkäsin sekä mallista että langasta kovin. Nyt kun lähdimme perinteiselle Paraisten lomalle, nappasin ne mukaan ajatuksena, että yritän saada vähän keskeneräisiä tehtyä loppuun enkä niinkään alottaisi uutta.
malli: Nemesis
lanka: Blue Moon Fiber Arts Socks That Rock, 128g
puikot: 2,25 mm

 Aloitin nämä sukat helmikuun SKA (Sock Knitters Anonymous)-haasteeseen ja sitten, niin, ne vaan jäivät. Eka sukka oli juuri ohi kiilakavennusten joten sen pusersin yhteen iltaan. Toista sukkaa nysväsin vähän pidempään mutta ei näissä sitten enää kuitenkaan kauaa mennyt. Ja nyt on taas talveksi pari ihania sukkia!


Rakastan tätä lankaa ja olen hieman harmissani kun nyt sitä ei ole enää varastossani mutta toisaalta, nyt sitä voi pitää varpaissa talvella mikä on ehkä vielä parempaa.


Värit on kirjavat ja lätäköityivät mutta sitä minä rakastan. Tämän langan iloja on juuri tuo ennakoimaton käyttäytyminen.


Mallin nimi on Nemesis ja oman projektini nimi on KHAAAAAN! koska Khaan nyt vaan on the Ultimate Nemesis. (Aukeaa ainakin trekkifaneille).


Ja on täällä valmistunut muutakin kuin sukkia! Nyt pitää odotella vaan päättely- ja viimeistelykeiju kylään niin pääsen esittelemään teillekin! 888uuuuv

1 comment:

Annika said...

Kauniit sukat! Älyttömän hyvin sopii lanka ja malli yhteen