Sunday, July 3, 2016

Apinoita keksipurkissa

Tuin Kutomon podcastiryhmässä pidimme Monkey-yhteisneulonnan kun kävi ilmi, että useampi neuloja ei muka ollut neulonut niitä vielä! Ja minä kun luulin, että kaikki on ne neuloneet jo. Ajattelin itsekin neuloa ne koska olen tykännyt kyseisestä mallista kovasti.


Malli: Monkey
Lanka: Wollmeise twin & SoftnShiny Twiligth Fingering Sock Yarn, 51 g
Puikot: 2,25 mm

 LinaFin tarjosi itselleen käyttömättömäksi jääneen reilun kokoisen jämän tuota glitterilankaa jossain vaiheessa lankalaatikon karuselliketjussa ja satuin olemaan sopivasti paikalla hihkaisemassa sen itselleni.

Koska en ollut aivan varma riittääkö se yksinään sukkapariin, tein resorit, varpaat ja kantapäät WM Twinillä jota löytyi varastosta jämänöttönen Different Linesin jäljiltä. Väriyhdistelmästä tuli kiva ja tykkään näistä kovin.


Erikoista tai oikeastaan ehkä itselleni uutta näissä sukissa on kantapää sillä kokeilin nyt ensimmäistä kertaa Fish lips kiss heeliä johon tykästyin kyllä kovin. En tiedä miksi en ollut sitä aiemmin neulonut, ohje oli tosi simppeli ja helppo neuloa. Istuu myös jalkaan hyvin. Suosittelen lämpimästi! Olen niin onnellinen, että podcastin kuuntelijat/katsojat ottivat ideani KALista niin hyvin vastaan, valmiita sukkapareja tuli vaikka millä mitalla ja toisiaan ihanimpia!

No comments: