Tuesday, May 3, 2016

Naima

Tuntuu, että aloitan jokaisen postauksen samalla tavalla mutta äh, pakko se on nyt vaan sanoa, että Naima iski heti silmään kun ohje tuli ulos ja siitä asti tiesin, että haluan sen neuloa. Juuri mun tyylinen takki, hyvin yksinkertainen jossa ei ole mitään ylimääräistä mutta kuitenkin joku pieni juju eli tässä tapauksessa sivussa olevat reikäkerrokset. Me like.

malli: Naima Cardigan
lanka: Drops Cotton merino & jämiä taskuihin 530g
puikot: 3,5 mm & 4 mm

Lankavalinta oli oikeastaan helppo sillä olin jo aiemmin varastanut Laikan varastosta paitamäärällisen Dropsin Cotton merinoa kauniin turkoosina. Tammikuussa oli tunne, että kaipaan uutta projektia ja nimenomaan puseroprojektia joten Naima hyppäsi puikoille. Alkuun se eteni hyvin hitaasti, lähinnä koska muut jutut rynnivät edelle. Mutta kun pääsi eroon hihoista, vauhtia tuli lisää.Neuloin jälleen hihat ensin, heti sen jälkeen kun olin erottanut hihat vartalo-osasta. Olen todennut, että siten ne on kivampi neuloa kun ei tarvitse sylissä pyöritellä niin isoa kasaa ja toiseksi, sitten kun saa helman valmiiksi niin ei ole niitä typeriä hihoja vielä neulottavana!


Ohje on mitä mainioin, onnellisesti sai vaan neuloen posotella menemään. Naima oli ensimmäinen ohjeeni Ankestrickiltä mutta taatusti ei viimeinen, langat ja ohje on jo odottamassa, että starttaan Antlerin. Tämän kanssa opin myös neulomaan kirjoneuletta tasona, jei! Mutta koska ohjeiden lukeminen on vaikeaa, tässä on liian pienet taskut. Mutta eipä tuo menoa haittaa.


Naiman alla on viime vuoden puolella valmistunut uusin Autumn Mood, tälläkin kertaa mekkomittaisena ja täysmittaisilla hihoilla. Kangas on Paapiin Raksua joustofroteena. Ihan suosikki!

3 comments:

Lammas said...

Villatakki näyttää todella kivalta.

enkulin käsityöt said...

Todella upea ja väri on todella kaunis.

Venla Sirviö said...

Kaunis!