Sunday, May 1, 2016

It's fiesta everyday!

Hermione's Everyday socksit on olleet mulla jonossa tosi pitkään mutta nyt sain ne neulottua, kiitos Inside number 23-podcastin Harry Potter KALin! Jee!


malli: Hermione's Everyday Socks
lanka: Regia Colormania Color, 74g
puikot: 2,25mm

 Lanka ei ehtinyt kauaa vanheta varastossa sillä ostin tämän kerän Käsityö-Kaisasta maaliskuun puolivälissä ja melko saman tein nämä sukat hyppäsivät puikoille. Näissä erikoista miulle on, että tein ne kaksi yhtä aikaa pyöröpuikolla macig loopaten. Tai no, kantapäiden jälkeen kiilakavennuksissa en jotenkin osannut järjestää sukkia puikolle järkevästi joten siinä kohtaa siirryin neulomaan yhtä sukkaa kerrallaan.


Yllätyin suuresti kun huomasin, että pidän macig loopista ehkä enemmän kuin sukkapuikoista. Minä, joka olen aina ollut sitä mieltä, että macig loop on saatanan (anteeksi) keksintö jota käytetään tasan vain silloin kun ei ole muita vaihtoehtoja.


Mutta nyt huomaan, että sukkien kanssa tartun mieluusti pyöröpuikkoon ja tilasinkin muutamat sukkakokoiset hiyahiyan bambupyöröt.


Ohje oli selkeä ja siitä oli kiva neuloa, en yhtään ihmettele, että jotkut ovat neuloneet näitä useamman parin. Itsekin voisin kuvitella neulovani toisenkin parin, tämä pari menee Laikalle. Langasta tykkäsin ja aion käydä katsomassa jos sitä olisi vielä toisessa värissä sillä näin Retriittipäivässä ihanaa turkoosipohjaista tätä Regiaa jota on Saatava.

2 comments:

Pia Marina said...

Moi. Tässä oon parin vuorokauden aikana katsonu kaikki teidän poscastit. Tykkään! Ja kiva kun löysin blogisikin. Ravelryn kautta yritin porhaltaa sisään Etzyyn mutta shit,ei onnistunut. Nooh, keskityn tänään blogiin ja yritän huomenna uudestaan päästä ostoksille :)

Aurinkokujalla said...

Kauniit sukat, ei ihme että haluaisit lankaa lisääkin.
Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
Hyvää alkanutta viikkoa.