Thursday, May 26, 2016

Dodo!

Kun olin pieni, isovanhemmillani oli joku iso kirjasarja eläimistä missä oli myös jo sukupuuttoon kuolleita eläimiä. Muistan kirjasta muutamia eläimiä tosi hyvin, leijonan ja dodon. Leijonan varmaan koska mua kiehtoi aina se  harjas, mammalla oli iso villakoira nimeltä Natta ja mamma kertoi Natallakin olleen joskus sellaisen leijonakampauksen mikä oli pienestä tytöstä varsin kiehtovaa. Toinen eläin dodo. Muistan kuinka selasin kirjaa ja palasin aina siihen samaan sivuun millä oli kuvia dodosta. Joten kun Sadelma julkaisi huiviohjeen nimeltä Dodo, oli selvää, että haluan sen neuloa.

malli. Dodo
lanka: Madelinetosh Merino Light, 95 g
puikot 4 mm
  
Langan valinta oli loppujen lopuksi helppo. Googlailin hieman kuvia Dodosta koska muistikuvani olivat hieman hämäriä ja päädyin kauniisiin harmaaseen Toshiin värissä Tern. Ja valinta oli täydellinen, ei olisi voinut paremmin onnistua.


Neuloessa olin hieman huolissani, että tuleeko tästä liian pieni mutta pingotus teki jälleen kerran ihmeitä. Juuri sopiva kaulaan kieputettavaksi, menee pinkin kevättakkini kanssa ja sopii esim asusteeksi. Minulla oli 0,5 mm pienemmät puikot kuin ohjeessa mikä teki tietysti osansa kokoon mutta hyvä tuli näin!


Ohje oli hyvin kirjoitettu ja siitä oli ilo neuloa. Ainoat ongelmat kohtasin kun en (taaskaan) osannut lukea ohjetta eli oma vika.


Mikäli tätä huivia mielii neuloa ja tahtoo ehtiä vielä mukaan podcastin yhteisneulontaan, aikaa on reippaasti sillä suljen KAL-ketjun vasta 15.6.! Tämä huivi on nopea neuloa joten hyvin ehtii neuloa :)4 comments:

Silmukan saalistaja said...

Niin kaunis! Ja ihanan värinen, vaikka en yleensä olekkaan kokoharmaan ystävä :)

Pia said...

Todella kaunis huivi. Ja niin kauniisti kuvattu. ��

enkulin käsityöt said...

Kaunis ja tykkään väristä ja tuo taustaseinäkin aivan ihana.

Johanna Maria said...

On kyllä kaunis huivi!