Saturday, March 5, 2016

Lampaita!

4517 projektia Ravelryssä. Useampi neuloja on neulonut näitä jo monta. Ja itsekin varmasti neulon toisen. Kyse on siis Baa-ble-myssystä!

malli: Baa-ble hat
lanka: Rowan Wool Cotton
puikot: 3,5 & 3,75 mm

Kun näitä myssyjä alkoi syksyllä näkyä instagrammissa, rakastuin suoraa päätä. Lampaita! Söpöjä lampaita tähtitaivaan tai lumisateen alla. Ehdottomasti must have.


Mietin pitkään, että mitä lankaa tähän käyttäisin ja olin jo varma, että pitää mennä lankakauppaan koska ei muka ole mitään sopivia värejä. Alkuperäisessä myssyssä on käytetty aran-vahvuista lankaa mutta tosi moni on sanonut, että siten tulee iso. Joten päätin tönkiä vähän tarkemmin omaa varastoa ja löysinkin kohtalaisen hyvin marinoitunutta Rowani Wool cottonia. Hetken kun mallailin värejä vierekkäin niin tajusin, että tästä saa hienon lammasmyssyn!


Ja ah, rakastan tätä! Ja kyllä, lampailla on myös jalat mutta eivät vaan suostu näkymään missään kuvissa. Ohje on hyvin kirjoitettu ja tämän neuloo todella nopeasti. Pääosin ei ole pitkiä langanjuoksuja mutta kun tehdään lampaiden vartaloita (eli nuo valkoiset kohdat) niin siinä on muutama kohta jossa kannattaa sitoa lankoja toisiinsa. Muuten varsin oivallinen projekti esimerksi kirjoneuleen harjoitteluun. Ja ohje on ilmainen! Olen käyttänyt tätä lähes pelkästään viime viikolla olleen "kuvauspäivän" jälkeen, tykkään tosi paljon. Taitettu resori lämmittää sopivasti ja värit menee kaiken kanssa.

No comments: