Saturday, January 23, 2016

Lumisotaa

Ravelryn Lankalaatikko-ryhmässä intouduttiin kansainvälisestä Sock sniperista ja päätettiin, että pidetään oma kisa mutta vähemmän "sotamaisena".  Ajankohdan mukaan päädyttiin pitämään lumisotaa ja kuin tilauksesta lunta ja pakkasta tuli pitämään neulojille seuraa!

malli: Vantaan vikkelit
lanka: Zwerger Garn Opal 4ply Uni, 69 g
puikot: 2,25 mm
 Jokainen lumisotaan suunnitelty ohje on Lankalaatikkolaisten omaa käsialaa ja me saatiinkin useita malleja joista valita. Kukin maksoi pienen osallistumismaksun jonka ansiosta me kykenimme lahjoittamaan Planin kautta tyttöjen koulutukseen huimat 658 euroa!


Me lähdettiin lumisodan alkamispäivänä ystävän luo Helsinkiin viikonlopuksi joten piti vähän sokkona valita lankoja mukaan. Tiesin, että tulossa on tarjolle sekä fingering-vahvuiselle että sport-vahvuiselle tehtyjä ohjeita joten mukaan lähti tämä punainen opal, kirjavahko glitterlanka (koska parini ilmoitti, että omaa harakkageenin) ja yksi sport-lanka.

 Kun sitten mallit tulivat, melkein unohdin, että piti heti neljältä katsoa puhelinta ja aiheutin vaimolle pienen sydänkohtauksen huutamalla autossa, että "KELLO ON NELJÄ!!". Pienen puntaroinnin jälkeen päädyin Jennin tekemään Vantaan Vikkelit-ohjeeseen ja se olikin oiva valinta! Siitä huolimatta, että purkuhommiksi meni pariinkin otteeseen. Vaikka luin ohjeen läpi autossa muka huolellisesti. Niin ei. En osannut!

Opin uutta, en ennen ole tehnyt kaksinkertaista nurjaa mutta nyt tykästyin siihen, sillä sai aikaan kivasti tuota kuviota! Muuten malli oli tuttua Jenniä, hyvin kirjoitettu ja oiva neuloa. Jännitti hieman sopiiko koko kohdilleen, jostain syystä pienempään jalkaan on vaikeampi neuloa kuin isompaan. Mutta olivat hyvät ja saaja tykkäsi mikä on tärkeintä. Itse sain lumipesut Aamunkajolta ja ilahduin suuresti kun kuoresta paljastui paksummat sukat!

No comments: