Thursday, January 14, 2016

Doodling

En keväällä osallistunut Stephenin mysteerihuiviin ja vähän harmitti. Joten kun syksylle tuli uusi mahdollisuus, kirmasin heti ostamaan ohjeen.

malli: the Doodler
lanka: Wollmeise Pure & Twin, 333 g
puikot: 3,5 mm
 Värien valinta oli hankalaa joten päädyin levittämään suurin piirtein kaikki fingering-vahvuiset lankani sängylle ja pähkäilemään siinä mitä laittaisin tähän huiviin. Yhdistelmä syntyi puolittain vahingossa mutta se on täydellinen.


A-väriksi valikoitui Guide to Galaxy, b-värinä oli Zarte Knospe ja C-värinä neuloin Maus jungin. Ihana väri-iloittelu jossa on kuitenkin jotain niin täydellisen ihanaa. Jossain vaiheessa olin huolissani, että huivista tulee pieni mutta sitten Laika muistutti, että jos siihen on mennyt jo lähes 300 grammaa niin tuskin on kovin pieni tulossa.


Eikä tullutkaan. Mikä olisi pitänyt muistaa jo siitä, että saan aina Stephenin huiveista isoja. Reunukseen päädyin tekemään pompulat koska more is more ja ne sopii siihen tosi hyvin! Olivat ne kuitenkin rasittavat neuloa ja päätellä mutta vaivan arvoiset. Käytössä tämä on osoittautunut ihanaksi, menee juuri ihanasta kaulan ympäri ja istuu nätisti harteilla.

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Todella IHANA

Sude said...

No on tosiaan hyvän näköinen. Vaan eipä taida olla ohjetta suomeksi, joten ei onnistu minulta.