Monday, June 8, 2015

Yritys ja erehdys

Jos edellisessä postauksessa oli mahdollinen uusi lempineule niin tämä lienee uusi lempimekko.

kaava: Autumn Mood OB 5/2013
kangas: laarilöyty Jätti-Rätti
 Jälleen Autumn mood, tällä kertaa pidennettynä mekkomittaiseksi. Kangas on ongittu Jätti-Rätin laarista, trikoota on hän. Tämä odotti pitkään ompelupöydällä koska keksin, että haluan helmaan kuminauhan jotta tulisi ryppyhelma. No, sain sen sitten aikoinaan laitettua paikoilleen mutta ei se toiminut. Helma nimittäin rullasi ylöspäin ja näytti typerältä.

Joten kuminauha pois ja uudestaan ulos ja nyt on ihan paras mekko! Jatkossa tarvii miettiä, että miten muokkaan kaavaa jotta saan tissi/kainalorypyt pois mutta toisaalta, toimii näinkin aivan vallan mainiosti. Koru on puolestaan euron kirppislöytö ja tykkään valtavasti siitä(kin). On muuten paljon kivampaa katsoa vaatehuoneeseen kun se on täynnä oikeasti kivoja, sopivia vaaatteita. Muutama vaate odottaa ompelua nytkin ompelupöydällä, Paapiin lintutrikoosta on tulossa tällä kaavalla paita kunhan paikallistan minne siivosin viimeksi leikatessani kaavan etukappaleelle.

2 comments:

Lotta said...

Onpa kiva mekkonen! Ja veikeän väriset sukkikset! :)

TiinaV said...

Hieno! Minulla on samasta kaavasta muokattu mekko/tunika/paitakaava omilla mitoilla. Muutaman vaatteen se otti, mutta nyt on aika lähellä täydellistä! Vaihtelen hihanpituutta, vartalo-osan väljyyttä, hihan muotoa, pääntien muotoa jne. mutta sama kaava pohjalla. Mutta mitä muuttamaan kun on hyvän löytänyt!