Friday, February 27, 2015

Yksi parhaista

Meillä on talvisin tosi kylmä sisällä (tuuletusräppänästä suurin piirtein tuulee vaikka on tukittu sitä ohjeiden mukaan) ja suunnitelmissa on ollut nyt kaikki nämä kolme talvea neuloa tossut. Jotka sain jo nyt aikaiseksi tehdä, nytkin vahvin innoite oli Lankalaatikossa ollut sukkalangankulutuskampanja joka loppui ystävänpäivänä.

Koska mulla on tuommoinen 15 litran laatikko ylitäynnä sukkalankajämiä, tuntui luonnolliselta valita malliksi Simple garter stitch slippersit jotka kuluttivat sukkalankaa kaksinkerroin. Värien valintaan meni heti jos toinenkin mutta muuten tämä malli neuloontui yhdessä päivässä.

Malli: Simple garter stitch slippers
Lanka: sukkalankajämiä yhteensä 65g
Puikot: 3,25 mmNäistä tuli mitä parhaimmat, ehkä yksi parhaimmista neuleistani ikinä. Mahtuvat villasukkien päälle mikä oli tarkoituskin, nyt ei palele varpaat! Ja näitä tarvii ehdottomasti tehdä lisää koska Maunon mielestä nämä on jokseenkin paras tyyny ikinä enkä mä raaski tietenkään toisen tyynyä mennä varastamaan.

Toinen melko paras neule on puikoilla viimeisten kerroksien verran oleva 3 color cashmere cowl joka on addiktiivinen ja ihana neuloa, siitä lisää myöhemmin!

No comments: