Monday, February 2, 2015

Opiskeluraitoja

Uusi vuosi, uudet kurssit ja tietenkin uusi luentoneule. Sukkalaatikkoon on ilmestynyt pahaa vajausta joten sitä pitää paikata akuutisti mistä syystä luonnollista oli ottaa puikoille sukat. Tällä kertaa raitaa koska raidat nyt vaan tekee elämästä parempaa.

Malli: oma perussukka jälkijättöisellä kantapäällä
Lanka: Knit Picks Stroll Multi & Lana Grossa Meilenveit Merino
Puikot: 2,25mm
Tein resorit, varpaat ja toisen sukan kantapään turkoosilla ja toiseen sukkaan tuli monivärinen lätäkkökantapää koska turkoosi meinasi loppua kesken. Näitä perussukkia raidallisena voisi tehdä loputtomiin.
 Kahden kerroksen raita tekee neulomisesta joutuisaa siten, että lankoja on helppo kuljettaa mukana eikä tule kauheaa määrää pääteltävää. Hetken mietin, että toimiiko tämä väriyhdistelmä mutta näistä tuli varsin hauskat!

Testailut jälkijättöisellä kantapäällä jatkuvat, näihin tein 4 kerrosta sileää ennen kuin aloitin kavennukset ja se tuntuisi istuvan parhaiten kantapäähän. Tykkään kun saa neuloa vaan putkea kunnes tarvii aloittaa kärkikavennukset, kantalappu kun on sukassa se tylsin osuus joka kestää sata vuotta. Näin sitä ei tarvitse tehdä! Ja nyt on yksi pari lisää sukkalaatikossa mikä on hyvä. Ja tein pienen mutta kuitenkin merkittävän kolon sukkalankalaatikkoonkin!

No comments: