Wednesday, December 3, 2014

Wasa Marin

Mulla on uusi lempisuunnittelija, Meiju K-P. Voisin neuloa kaiken mitä Meiju suunnittelee. Olen nyt päässyt kaksi neuletakkia häneltä testineulomaan ja olen onnellinen neuloja! En voi kehua liikaa näitä ohjeita. Hyvin kirjoiteittuja, sarjoitus kattaa hyvän valikoiman kokoja ja tarvittaessa on saanut todella nopeasti apua tenkkapoon iskiessä. Ongelmat ovat yleensä olleet neulojalähtöisiä eli tuttuun tapaani en ole lukenut kunnolla mitä ohjeessa lukee ja sitten sohlannut sen takia.


Ensimmäinen testineule oli Golden Adalin jonka neuloin sankarillisesti kesällä huippuhelteiden aikaan. Hyväksi ratkaisuksi osottautui Ikeasta ostettu läppärisylityyny josta otin itse tyynyosan pois ja pistin kirjoja alle jotta jäi ilmaa sylin ja neuleen väliin. Tällä tavoin neule ei ollut sylissä kuumana myttynä ja sain neulottua. Ihana joka paikan takki on hän, olen pitänyt paljon ja menee jos minkäkinlaisen asun kanssa. 

Myös mekko on omaa tuotantoa, kaava on Ottobresta (Timeless and Cozy), kangas Jätti-rätin palalaarista. Helmaan laitettava framilon melkein söi haluni elää mutta en antanut sen voittaa ja kakkoskierrokselta selvisinkin itse voittajana. Aivan ihana malli, tällä aion varmasti tehdä lisää mekkoja. Seuraavaan lisään kyllä taskut. Koska taskut ovat parhautta. Kuvat ovat taattua omppuluurilaatua, pahoittelut niistä.

Tänään Meiju julkaisi uusimman ohjeensa jonka pääsin myös testineulomaan. Wasa Marin on ihana ja kevyt neuletakki joka sopii moneen menoon. Meijun blogista (linkki postauksen alussa) löytyy koodi jolla saa 7.12. asti 20 % alennusta ohjeesta!Aina ei riitä, että kuvaaja on myös neuloja, ei takaa sitä, että kertoisi neuleen olevan miten sattuu päällä!
Ihastuin tähän päätä pahkaa kun näin kuvan Meijun omasta takista Ravelryssä. Kun sitten kävi ilmi, että pääsen testineulomaan, totesin, että ei minulla ole mitään sopivaa lankaa. Ostaa päräytin puoli kiloa Holstin villasilkkiä kartiolla ja toivoin, että tiheys täsmäisi. Ja täsmäsi se! Valmiin neuleen paino on huimat 270 grammaa joten saan vielä toisen takin kartiosta.

2 comments:

enkulin käsityöt said...

WAUDE

tohveli said...

Ihania vaatteita kaikki kolme!