Thursday, December 18, 2014

Suunnitelmia

 Mulle on muodostunut myös ompelujonoa ja suunnitelmia. Meillä oli pieni ryppy rakkaudessa ompelukoneen kanssa männäviikolla joten päätin leikkailla sitten kankaita sen sijaan. Jotta voin vaan surauttaa valmista kun taas tullaan toimeen!


Kuvan päällimmäisenä on itse asiassa jo valmis lyhythihainen trikoopaita, ihanasta riikinkukkotrikoosta joka sopii hyvin mulle. Ensin mietin, että onko se vähän lapsellinen tai yöpaitamainen mutta sitten mietin, että kun sen kanssa laittaa "aikuismaista" muuten päälle, se toimii hyvänä piristeenä esim harmaalle kynähameelle, mustille sukkiksille ja harmaa-musta-raidalliselle neuletakille.

Seuraavana pinossa on mun tuleva trikoohame, lohikäärmetrikoosta. Pidettäväksi legginsien päällä tai ehkä sukkisten, tarvii vähän mallailla kunhan saan sen ommeltua. Sitten on kaksi tunikaa/mekko, turkoosipohjainen ehkä enemmän tunika ja siihen tulee eteen isot taskut ja vaaleapohjaiseen teen helmaan kuminauhakujan.

Vasemmalla olevasta Ikasyrin Folklore-interlockista tulee hame samalla kaavalla kuin loharitrikoosta ja roboista tulee alushousut vaimolle. Kyllä, luitte oikein. Olen seonnut ihan kunnolla ja aion alkaa ompelemaan itse alushousut. Ja rintaliivit, olen toivonut joulupukilta ohjetta ja tarvikepakettia Make Bralta niihin. Omiin alushousuihin on kesken kokeiluversio, lupaan etten postaa sovituskuvia jotta ette saa syviä traumoja.

Jouluksikin aion vielä ehtiä ompelemaan. Isälle kestokauppakasseja ja -tiskirättejä, isän naisystävälle kangaskassia ja melkein-täditettävälle Miina & Manu jc:stä paita. Hihat on jo leikattu!


Lisäksi muutama muukin kangas huutelee mutta jos nämä nyt ensin kuitenkin koittaisi hurauttaa pois alta.

2 comments:

Liza said...

Mistä sä olet hankkinut tuon ihanan riikinkukkotrikoon?

Tui said...

Liza, se on fb-kirppikseltä mutta ainakin Turun Eurokankaassa on samaa mutta erivärisenä :)