Sunday, October 19, 2014

Kröhöm.

Olen näköjään blogannut viimeksi tammikuun 20. Melko tarkkaan siis 9 kuukautta sitten. Suunnittelematon tauko joka meinasi koitua blogin kohtaloksi mutta josko tämä tästä vielä heräisi kuitenkin. Ravelry on näköjään vienyt oman tarpeen neulebloggaamiselta ja häpeillen tunnustan, että muidenkin blogeja luen hyvin, hyvin harvakseltaan. Mutta se johtuu kylläkin lähinnä siitä, että google readerin poistuttua en ole löytänyt omanoloista uutta readeria. Feedlyä olen kokeillut mutta ei se tunnu omalta.Mutta mutta. Tarkoitus on herättää blogia henkiin. Voi olla, että neuleiden esittely jää vähän paitsioon jatkossa(kin) mutta kyllä niitäkin täällä tulee olemaan. Miulla on muutama idea siitä mihin lähden blogia viemään, katsotaan toteutuvatko ja miten niiden käy. Otan mielelläni vastaan kaiken palautetteen mitä keksitte antaa joten kommentoikaa!

Meillä on nyt uusi perheenjäsen, Untamo. Untamo on ompelukone! Jatkossa täällä siis vilahtelee ompeluita. Enemmän onnistuneita ja sitten varmaan myös niitä ei-onnistuneita. Ajatuksissa on turista enemmänkin laaja-alaisesti elämästä eikä vain neuleista. Vaan myös kissoista, Maunosta, sisustusprojekteista, vaimon askarteluista, kenties myös opiskelusta.1 comment:

TiinaV said...

Hyvä, että oot takaisin! Itselläkin on pari tai kolme vuoden mittaista vahinkotaukoa, mutta sitten tulee palattua blogin pariin. Ei tästä mitään stressiä kannata ottaa, vaan kirjoittaa kun siltä tuntuu. Ompeluksia odotan innolla!