Wednesday, June 19, 2013

Pilvi kultaisella reunuksella

Kun Nuvemin ohje ilmestyi, suhtauduin siihen vähän kahtiajakoisesti. Toisaalta tykkäsin, toisaalta en. Se oli jotenkin tylsä mutta jotenkin ihana. Meni aikaa ja näin ihania toteutuksia. Kun Mummoissa sitten alkoi Nuvem-kuume, se tarttui minuunkin. Eikä suotta, se on nimittäin ihanaihanaihana huivi!

nuvemvalmis5

nuvemvalmis4

nuvemvalmis2

nuvemvalmis3

malli: Nuvem (rav)
lanka: Malabrigo Lace (150g) & The Sanquine Gryphon Sappho I (47g)
puikot: 3,25mm

Nyt minulla on oma keltainen pilvi jossa on kultainen reunus. Malabrigon lacea oli 3 vyyhtiä ja laikan varastosta löytyi jämäkerä Sapphoa jonka värjäsin uudestaan ja käytin reunukseen. Lanka meni lähes kaikki, jäljelle jäi 2 grammaa. Huivi on iso, pehmeä ja ihana. Ja ehdottomasti kaikkien tuhansien silmukoiden arvoinen, en malta odottaa, että tulee kelit käyttää tätä. Kälyn häissä oli sen verran lämmin, että ei tätä tarvittu edes kivikirkossa mutta en jaksanut harmistella sitä vaan nautin kauniista huivistani.

Ja ehdottomasti haluan myös toisen. Ison ja pehmeän. On jännää miten monta vuotta käytin neulomalla monimutkaisia pitsihuiveja ja nyt iskee kaikkein eniten Nuvemin kaltaiset yksinkertaiset neuleet. Mutta tässä juju on ehkä enemmän siinä ihanassa langassa joka pääsee kauniisti oikeuksiinsa sileässä neulepinnassa.

Eikä tämä ollut tylsä neule vaikka voisi kuvitella niin. Suosittelen ehdottomasti kaikille!
10 comments:

Maikki said...

Kaunis huivi! Mä etsiskelen sopivaa vauvanpeittomallia, tuliskohan tällä mallilla hyvä jos valitsisi paksummat (ja tietysti pehmeät) langat?!

Jaana said...

Upea! Kieltämättä tekisi mieli itsekin neuloa tuollainen:)

ArualMaria said...

Upea kääriytymishuivi ja mahtavat värit. Näytät niin kauniilta kuvissa!

sndra said...

Niin hehkuvan kaunis ja upea, siis sekä huivi että neito.
Olen tainnut saada Nuvem-kuumetartunnan. Vakava tilanne, vaatinee toimenpiteitä.

Raiku said...

Tässä tuli nyt se viimeinen niitti. Nuvem on ollut jo pitkään suunnitteilla, mutta olen odottanut sopivaa väliä. Vaan pakko kai se on nyt tehdä...

Huivisi on todella kauniin värinen!

kat said...

Tää huivi on aivan ihana!

enkulin käsityöt said...

Todella upean mallinen ja -värinen huivi. Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle.

Emma said...

Upea, kokokultainen huivi! Hilpeää juhannusviikonloppua :)

Neulisti said...

No huh, onpa huikean hieno!

Satu said...

Voi miten kaunis huivi! Hmm, pitääkö munkin nyt käydä hamstraamassa lisää Malabrigon Lacea.. pari viikkoa sitten ostin vain yhden keltaisen vyyhdin.