Wednesday, May 22, 2013

Keltaista

Kun Laika aikoinaan hurahti keltaiseen, olin sitä mieltä, että yök, ruma väri. Ei kuitenkaan mennyt kovinkaan pitkään kun seurasin perässä ja rakastuin keltaiseen. Täysillä. Kuten olette ehkä huomanneet.

Nytkin puikoilla on muutama keltainen asia. Nuvemia tikuttelen menemään Malabrigo Lacesta, väri on Sunset. Röyhelö jo häämöttää, vielä on sellaiset 15 g neulottavaa ennen kuin pääsen siihen asti. En ole uskaltanut laskea montako miljoonaa silmukkaa huivissa tällä hetkellä on mutta jokunen niitä on.

nuvem2

Puikoilla on myös Meida's socksit, samaisesta kirjasta kuin ne Laikan undulaattisukat. Malli on ollut miulla jonossa iäisyyden (siitä asti kun sain kirjan eli Vuosia) mutta vasta nyt se pääsi puikoille. Olisin voinut tehdä varteen enemmänkin toistoja mutta koska en ollut varma kuinka paljon mallineule joustaa, en uskaltanut. Mutta hyvät tulee näinkin.

meida3

Keltaisen langan varastoni kasvoi lauantaina yhdellä vyyhdillä kun Aleksi the Succaplokki oli myymässä tuotteitaan Knit'tag-tapahtumassa Kirjastolla. Tämä Hieno Sukkalanka ei vain jäänyt pois kyydistä vaan muutti meille. Puolustuksena käytän sitä, että langat olivat puoleen hintaan ja lanka on täysin kotimaista.

hieno2

4 comments:

enkulin käsityöt said...

Upeaa lankaa ja ihanat neuleet.

Vyyhti said...

Keltainen. <3

A-L said...

ihanat sukat! ja tiedätkö. ennen inhosin keltaista ja olin vakaasti sitä mieltä että pitää olla hullu (vetosin Vincent van Goghiin, kun hulluus iski alkoivat kullan ja okrankeltaiset vallata vincent paran maalauksia) jotta siitä tykkäisi. Ja nyt ihan yhtäkkiä. Pum. mulla on ihanan okrankeltainen pitsihuivi neulottuna keltaiseksi ite värjätystä langasta ja muutenkin tuolla korissa on keltaista. Mitä ihmettä on tapahtunut? pitäiskö olla huolissaan?

Emma said...

Olipas keltainen postaus! Kaikki kauniita, meidat varsinkin :)