Tuesday, April 2, 2013

Lehmänvärinen assari ja muuta höpinää

Kutomossa testaillaan aluelaajennuksia, tulossa on vierailevana tähtenä toimivan Vaimon neulepostauksia (kunhan kaikki muuttujat kohtaavat eli valo, pesty tukka ja kuvaaja ovat samassa tilassa yhtä aikaa). Eläinkuvilla aion myös kiusata teitä jatkossa enemmän ja kunhan kevät edistyy, ottanen kameraa mukaan myös lenkeille Maunon kanssa joten ehkä muitakin kuvia.

IMG_0620

Haaveilen myös, että voisin esitellä kotiamme. Mutta tällä hetkellä täällä on enemmän ja vähemmän kaaosta joka paikassa joten ne kuvat saavat odottaa.

IMG_0455

Tässä yhtenä viikonloppuna otin ja heitin kaikki lankani sängylle, kuvassa lopputulos. Kävin läpi jokaisen pussin ja nyssäkän, järjestin ja organiseerasin, mietin mitä pidän ja mitä laitan pois. Lankojen hypistely sai mieleen paljon ideoita mitä tehdä mistäkin langasta, mieleen tuli myös paljon muistoja liittyen lankoihin. Hankintatilanteisiin, ajatuksiin siitä mitä niistä on ajatellut tekevänsä kun ne on ostanut ja muuta sellaista. Nyt paita/takkilankani asuvat (pääosin ainakin) kauniissa tummassa lipastossa jonka saimme Little Britannia-kaupasta paria kahvipakettia vastaan. Lisäksi laatikoita on usempia, sukkalangoille on kaksikin laatikkoa ja huivilankojakin on aika paljon.

2013-03-23 14.50.20

Kaikenlaiset ideat ja ajatukset siitä mitä täällä olisi kiva nähdä, ovat enemmän kuin tervetulleita!

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Ihan piti tarkkaan katsoa, miten Assari tuossa eka kuvassa on. Ihanat kuvat ja nappiin onnistunut.

Katju said...

Kaunis kisu. Tuo urakka lankojen järjestämiseksi pitäis ittekin tehdä.