Friday, March 15, 2013

Ulallallaa

Uusi Ulla on ulkona ja pitkästä aikaa minullakin on siellä ohjeita, ihan kaksin kappalein! Sain testattavaksi Louhittaren luolan kaksi uutuuslankaa, Ilmarisen ja Ahdin joille tein myös ohjeet.

kapeet3

kapeet2

kapeet1
ohje: Kapeet (rav)
lanka: Louhittaren luola Ilmarinen, 100g
puikot: 3mm

Ensin ajattelin tästä langasta pitkiä kämmekkäitä mutta sitten Ilmarinen kuiski, että "kauluri, kauluri" joten sitähän piti totella ja muuttaa suunnitelmaa. Kapeet on helppo malli toteuttaa periaatteessa millä langalla tahansa koska voit luoda langan paksuuden mukaan enemmän tai vähemmän silmukoita ja neuloa kunnes kauluri on sopivan mittainen. Lankana Ilmarinen on ihanaa, pehmeää BFL:ää ja väri on kaunis. Suosittelen!


mitensattuu4

mitensattuu3

mitensattuu2
malli: Mitensattuu (rav)
lanka: Louhittaren luola Ahti, 100g
puikot: 3mm

Ahdista halusin ehdottomasti pipon tupsulla. Palmikkoakin halusin mukaan ja jotta malli ei olisi liian simppeli, tein päälaelle lyhennettyjä kerroksia jolloin myssyn voi asetella mitensattuu mistä nimikin tuli. Mitensattuu on helppo tehdä myös ilman lyhennettyjä kerroksia. Ahti on myös BFL:ää, mukavan tiukkakierteistä ja oikein kivaa neulottavaa. Jos olisin rikas, tätä ostaisin takillisen.

4 comments:

Emma said...

Aaah, saisinpas noita lankoja jostain käsiini...

Tui said...

Emma, suosittelen Villavyyhtiä ja Titityytä. :) kummallakin on näitä valikoimissa.

enkulin käsityöt said...

Voi miten kivoja neuleita. Pitääkin katsoa Ullaa.

Anna said...

Ilmarinen on kyllä ihanaa lankaa, ja kauluriksi se halusi täälläkin, kahdeksikin! :)