Sunday, October 7, 2012

Olen taas siinä limbossa joka tulee kun aloittaa uusia neuleita ja neuloo jokaista vähän kerrallaan vuorotellen. Mikään ei valmistu, mikään ei tunnu etenevän ja meinaa turhautua. Lisäksi yritän pakoilla Manun seuraavaa vaihetta eli steekkausta. Enää siitä ei puuttuisi paljoa, lähinnä se steekkaus ja nappilistat ja taskut. Mutta kun pelottavaa!

Puikoilla on siis uusia asioita. Tässä esittelyssä jokunen.

IMG_9766

Nämä eivät ole uudet, Foxwoodit ovat täällä jo kertaalleen ainakin vilahtaneetkin mutta vilahtavat nyt uusiksi. Ensimmäinen sukka valmistui jo aikoja sitten, toinenkin on kantapäässä. Joten kohta on valmista! Ihanat sukat nämä, haluan ehdottomasti toisetkin.

IMG_9767

Laika teki aikoinaan nororaitahuivin josta pääsi reunasta silmukka karkuun ja huivi meni purkuun. Langat päätyivät miun varastoon odottamaan inspiraatiota, että aloittaisin niistä raitasäärystimet. Se inspiraatio tapahtui viime viikolla ja nyt on melkein valmis eka säärystin. Kunhan saisi vaan päätettyä paljonko tätä haluaa rypyttää. Ihanat tulee joka tapauksessa.

IMG_9769

Koska sukkamojo palasi, on sukkia puikoilla useammatkin. Nämä ovat testineulontaa ja menossa joulupukin pussiin valmiina. Aikasta kiva malli ja lankakin on kivaa. Näistä enemmän kunhan valmistuvat.

IMG_9697

Sisäinen harakkani ei kyennyt vastustamaan näitä. Pakko oli ottaa kyytiin Prismassa. Tätä ennen olin jo repsahtanut lankalakostani ja ostanut kanssaneulojalta Tico Ticoa. Mutta aika pitkään miun lakko piti ja oon siitä iloinen. Nyt mennään linjalla "ostetaan järkevästi ja ajatuksella". Toistaiseksi.

Pst. Jos kiinnostaa vaimon höpinät, sillä on nykyään laifstail-blogi.

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Onpa tulossa kivoja neuleita. Minäkin neulon paitaa ikuisuusprojektina

Emma said...

Ymmärrän siuta, steekkaus on niin pelottavaa etten edes kuvittele neulovani mitään joka sitä vaatisi :D

Kauniita sukanvarsia!