Tuesday, September 25, 2012

Lämmikettä

Neulesisältöä! Päättelykeiju teki visiitin tänne ja sain sukat, kämmekkäät ja myssyn pääteltyä sekä ommeltua takkiin napit. Wohoo.


IMG_9658

IMG_9656

IMG_9654
malli: Oma
lanka: Markkalanka Alpakkasukkalanka, 77g
puikot: 2mm

Tämä vyyhti on marinoitunut pitkään kaapissa ja on siitä yritetty ennenkin neuloa (So You Think You Can Knit-haasteessa) mutta silloin ei ollut oikea malli-lanka-kombo. Keväällä kaipasin jotain simppeliä luentoneuletta ja muistin tämän lankan. Otin kerän ja puikot ja aloitin neulomisen. Näistä piti tulla itselle simppelit unisukat mutta lanka päätti toisin. Toiseen sukkaan väkisin halusi tulla palmikoita joten ne neulottiin siihen. Toinen on sileä. Lisäksi valmis sukkapari ilmoitti haluavansa muuttaa lämmittämään Koin jalkoja joten nämä suuntaavat sinne.

IMG_9652

IMG_9651

IMG_9650

malli: Käsilämpöiset (rav)
lanka: Lai-la-lai Yarnz sock duo & jämiä, 33 g
puikot: 2,25mm

Kolmannet kämmekkäät tällä mallilla, tällä kertaa tein jämistä raitoja enkä kirjoneuletta. Oikein kivat neuloa, neuloontuivat nopeaan mutta langanpäiden päättely yllättäen taas antoi odotuttaa itseään. Suosittelen tätä mallia kyllä jos kämmekäitä kaipaa!

5 comments:

ArualMaria said...

Ihana vihreä ja kiva idea, että vain toiseen sukkaan tuli palmikkoyksityiskohta. Kämmekkäät ovat myös piristävät! Mutta on siinä muutama langanpää ollut pääteltävänä... :D

A-L said...

Ihanat sukat! oisko sulla myös palojenyhdistämiskeijusta hajua? sitä tarvittais täällä pikaseen, kun pitäis yhden peiton ja yhden virkatun huivin paloja yhdistellä... mut ei ole keijua näkynyt ja homma on jäänyt sikseen. Eli jos näet kyseisen keijun siellä niin lähetä tänne Sipooseen! Kiitos.

Emma said...

Lähetä se päättelykeiju seuraavaksi tänne :D

-P- said...

Onnea päättelykeijulle! Hienoa työtä! Sukat on kyllä syötävän ihanat vihreät! Ja kämmekkäiden raidat just kohdallaan!

Sari said...

Ihanat sukat ja kämmekkäät. Uusi tarkastajakin on löytänyt paikalle :)