Sunday, July 15, 2012

Siirtyvää hiekkaa

Numerolla 9 KYHissä aloitin ensin lapaset mutta ohjeessa oli jotain häikkää (tokihan vika ei ole koskaan neulojassa, olenhan erehtymätön). Aikani kitistyä asiaa päätin purkaa ja aloittaa langasta jotain muuta. Malliksi valikoitui kauluri koska halusin langasta jotain ihoa vasten tulevaa.kauluri
kauluri

malli: shifting sands
lanka: Madelinetosh 80/10/10 sport
puikot: 4 mm

Ei mennyt kuitenkaan se kaulurin neulominenkaan ihan niin kuin piti. En tajua missä vaiheessa en ymmärtänyt ohjetta mutta miun lopputuote on aivan erilainen kuin ohjeessa ja mitä muut on saaneet tehtyä. Noh, tykkään tästä näinkin joten silleen ei oo kauhean iso harmistus. Lähinnä hämmästyttää kun en vaan tajua miten siitä olis saanut semmoisen kuin ohjeen kuvissa. Lanka puolestaan on lähinnä jumalaista, merino-kashmir-nylon-sekoitetta, jonka sain vaimolta lohtulahjaksi keväällä kun oli kovin, kovin raskasta. Tätä voisin ostaa rekallisen.

Mutta onpahan ihana asuste syksyä ajatellen. Ei nimittäin varmasti kutita tai palele tämän kanssa. Neuloin tähän tasan koko vyyhdin, jäljelle jäi noin 10 senttiä. Yleensä ottaen mun ongelma kaulureiden kanssa on, että ne on liian matalia tai liian leveitä. Tämä ei ole kumpaakaan vaan just sopiva. Tykkään. Ja KYH #9 neulottu ja kuvattu! Enää ihan muutama jäljellä, huoh.

2 comments:

Neulisti said...

Onpas kyllä eri näköinen kuin ohjeessa. Vaan hälläpä väliä, kun lopputulos on noin nätti. Ja nytpä se on myös aivan uniikki. ;)

Emma said...

Kieltämättä aika erinäköinen kuin ohjeen kuvassa, mutta varsin mainio versio kuitenkin :D Tuota lankaa pitäis saada...