Monday, July 16, 2012

Olin alkuvuoden lankalakossa, tammikuun 24.päivästä 31. kesäkuuta. Kukin meidän lakkoryhmästä sai toisen lakkolaisen hemmoteltavakseen ja sainkin Ziljalta mitä ihanimman paketin kärsimyksestäni.


lankalakkopaketti


Lanitium ex machinan merino-silkki-kashimiria, Ilun Gimalletta ja HillTopCloudin ShoutDownia. Saatoin vähän hyperventiloida kun avasin paketin koska nää on ihania, täydellisiä ja niin kauniita. Oon jo pitkään haaveillut glitterisukkalangasta ja nyt mulla on sitä, pinkkinä! Kehruukuidut on mulle kumpikin ihan uusia tuttavuuksia, saa nähdä koska sitä raaskii tuon merinosilkkikashmirin kehrätä. HillTopCloud jo heti ilmoitti, että haluaa tulla kehrätyksi jonkinasteiseksi sukka/töppöslangaksi joten silleen tarvii sitten yrittää kehrätä.

Kuituvarasto on saanut muutaman muunkin uuden asukkaan ja kollaseeista innostuneena tein niistäkin semmoisen.


kuidut


Keskellä ylhäällä on valkoista Cheviotia (joka jo meni väripataankin), alhaalla vasemmalla on moor-väristä Shettistä ja sen vieressä harmaata shettis-mulberrysilkkiä. Josko näillä pärjäisi jonkin aikaa. Kehrättykin on, Tourin tunnelmissa kun mennään.


kehruut


Urheiluväline vain vaihtui hetkellisesti Laikan ostamaan värttinään jolla kehrään BFL:ää. Punaoranssi säie on jo kehrätty ja nyt menee värjäämätön säie, tarkoitus on saada se kehrättyä alkuviikon aikana loppuun, että pääsen kertaamaan. Näyttäisi tulevan aika nättiä säiettä!

No comments: