Sunday, June 3, 2012

Lintilla Allitnil

Jo jokunen vuosi sitten varastooni ilmestyi kauniin kaunis vyyhti Wollmeisen 100 % merinoa värissä Dornröchen. Vyyhti asusteli ihkulankalaatikossa kertomatta miksi haluaa tulla kunnes yhtäkkiä se kertoi, että Lintilla. Ja eikun huivia puikoille.


LintillaLintilla


malli: Lintilla (rav)
lanka: Wollmeise 100 % superwash merino, 151 g
puikot: 3mm

Miulla oli tätä väriä kaksi vyyhtiä mutta kun Pampula kaipaili itselleen vyyhdillistä, myin toisen. Hyvä niin sillä ajattelemani vaate tästä väristä olisi ollut jopa minulle liian räyhäkkä. Huivina väri puolestaan toimii mitä parhaiten ja sopii niin monen värin kanssa. Tämä oli toinen neulomani Hitchiker-trilogiahuivini ja Magrathea hypännee kolmantena puikoille KYHin muodossa. Ja ehkä Trilliankin. Vaikka kyllä sanoin Laikalle, että mua pitää estää jos aion neuloa taas monta ainaoikeinhuivia KYHissä koska ne tappaa aivotoiminnan jos liikaa neuloo putkeen semmoisia. Katotaan.

Wollmeisen merino on ihana lanka ja mun suosikkeja, värien ja neuletuntuman vuoksi. Värit ovat hehkuvat ja intensiiviset ja tykkään isoista vyyhdeistä, ei tarvii koko ajan keriä lankaa (jostain syystä se on mun mielestä tosi tylsää ja oonkin ulkoistanut sen Laikalle). Laatikossa on vielä jokunen vyyhti tätä ihanuutta. Onneksi sillä joskus sitä vaan tarvitsee ihanaa lankaa jolle riittää simppeli malli ja lopputulos on upea.


4 comments:

Emma said...

Ihanan tulisen värinen huivi :D

Minna said...

Onneks mulle lähetit sen toisen pötkyn. Siitä on tulossa kovaa vauhtia Atalanta-huivi ja se on täydellinen!

Ja toi sun huivi on hieno! Tykkään myös blondista lookista <3

Neulisti said...

On kyllä nätti ja mahtavan värinen huivi. Nyt tuli kamala hätä, miksen muista yhtään, miten Lintilla-nimi liittyy niihin kirjoihin! Pitänee lukea uudestaan.

Anna said...

Tuo ensimmäinen kuva on ihana! Ja huivikin on upea ;)