Sunday, January 8, 2012

Peittohulluus

Tämä on täällä jo kertaalleen valmiina vilahtanutkin mutta nyt se on oikeasti valmis! Laika hulluuspuuskassaan päätteli siitä kaikki ziljoona langanpäätä joulun alla ja nyt se on ihana. Uusi (noh, syksyllä saapunut) punainen sohva on sille juuri sopiva koti ja lapset tykkää kölliä sen päällä.
Babette

Babette

7.
malli: Babette (rav it)
koukku: 3,5mm & 4mm
Lanka: Sekalaiset sukkalangat

Tätä tehtiin pitkään ja hartaasti, vuoden ajan. Mutta on se sen arvoinen. Vähän pieni se on mutta juuri sopiva jalkojen lämmitin kun köllii sohvalla. Tykkään älyttömästi. Ja koska oon vähän hullu, aloitin uuden peittoprojektin. Tarkoitus on tehdä 366 puffia joista tulee sitten isona Beekeeper's quilt. Olen mukana KALissa jossa tehdään yks puff per päivä, sopiva tahti miulle. Nyt koossa on 8, muutama enemmän siis kuin kuvassa.

puffs!

7 comments:

Neulisti said...

Ihanasti epäsymmetrinen. Upea ja kaunis kaaospeitto!:) Myös seuraava peittoprojekti vaikuttaa mahtavalta. Jos itse tekisin vastaavaa, minun olisi ihan pakko aina uuden puffin valmistuttua heti ommella se edellisiin kiinni, koska en lopuksi jaksaisi sitä ompelu/päättelyosuutta.

Sanna said...

Upea peitto! Tsemppiä uuteen projektiin!

Drucilla said...

Upea peitto! Näköjään tuota peittohulluutta esiintyy muillakin. :D Se vain lisääntyy sitä mukaa kun saa yhden valmiiksi, mieli tekee vain tehdä uusia!

Tiina R said...

Ihana peitto :)

Tiina said...

Huippuja peittorojekteja! :D

Mun peittoprojekti jatkuu, jatkuu ja jatkuu.. Kirjottelin siitä just blogiin ja mainitsin myös sinut ja hurjan jämälankalähetyksesi viime vuodelta.

ArualMaria said...

Hauska peitto, ja toinen tulossa! Tsemppiä uuteen projektiin. :)

Emma said...

Ihanainen sateenkaaripeitto :) Jään innolla odottamaan mehiläiskennopeittoa!