Tuesday, November 1, 2011

Kanelisukat

Olen ollut ahkera viimeistelijä! Pidin sunnuntaina reippaan tuokion jolloin päättelin kaikista valmistuneista töistä langanpäät, pingotin yhden huivin ja pesin kaksi valmistunutta isompaa työtä. Nyt olisi kuvia eräästä sukkaparista joka oli mukana tässä kasassa.

Angee


angee


angee

malli / pattern: Angee (rav it)
lanka / yarn: Cascade Heritage, 70g
puikot / needles: 2,25mm

Nämä sukat menivät jonoon kun Cookien ensimmäinen sukkakirja aikoinaan ilmestyi mutta vasta Kahelien Aakkoshaasten myötä ne pääsivät puikoille. Malli oli taattua keksitätiä, oivasti kirjoitettu ja ilo neuloa (kunhan muisti tehdä kuten ohjeessa lukee).

Lanka oli uusi tuttavuus ja meni heti suosikkeihin. Neuloessani edellisen postauksen arwetta-sukkia ehdin jo harmistua kun muistin, että kyseistä lankaa ei enää saa mutta sitten muistin Heritagen. Edullinen, pehmeä merinosukkalanka jossa on miljoona ihanaa väriä värikartassa. Ja jota löytyy kotoakin ehkä 5 värissä, köh.

Nämä olivat siis minun a-haasteeni, b-haastena ajattelin neuloa Neulekirjasta Bones-sukat. Niitäkin olen ihaillut kirjan ilmestymisestä asti mutta nyt vasta ovat menossa puikoille. Niihin tulee sama värimaailmaa mutta niistä myöhemmin enemmän.

Loppuun on pakko vilauttaa vielä puikoilla olevaa kirjoneulesukkaa johon rakastuin uusiksi toissailtana. Malli on idolini Nancy Bushin ja ah, niin ihana. Nää on jo nyt yhdet mun suosikkisukista.

Tiit's socks

5 comments:

Emma said...

Kauniit angeet, ihanan lämmin väri :) Miullakin on _ihan vaan muutama_ vyyhti heritagea stashissa...

Hepsi said...

Onpa kauniit sukat!

Sukka-Mari said...

Kauniit :) Molemmat :)

Tess said...

Ihanat sukat!

Kaisa said...

Ihania värejä!