Tuesday, April 19, 2011

Sukattaa / socktitis

Still lightin lisäksi tällä hetkellä aktiivisesti puikoilla on kolme paria sukkia, Lindsayt jo vilahtivatkin edellisessä postauksessa. Niiden lisäksi hyvää vauhtia valmistumassa ovat Kotitiikerit ja Sockdownin maaliskuun mysteerisukat.

I have 3 pairs of socks also on the needles as a active wip, Lindsay's you already saw on the last post. These two pairs, Kotiikerit and sockdown's march mystery socks, are soon ready.

Tiikerit ja mysteerit

Vasemmalla siis Kotitiikeri (tai miun tapauksessa Saamitiikeri) jossa lankana on Wollmeise 100% värissä Saami ja oikealla sockdownin mysteerisukka Araucania Rancosta. Mysteerisukan pari on jo kantapäässä eli ne saanen tällä viikolla valmiiksi! Ovatkin sitten ensimmäinen valmistunut työ tälle kuulle, tuo still light on vienyt kaiken neuleajan eikä muita projekteja ole vielä ehtinyt valmistua.

On the left is Kotitiikerit (or Saamitiikerit in this case) from Wollmeise 100% in colorway Saami and on the right is sockdown's mystery sock from Araucania Ranco. The mystery sock has its pair already at the heel so those will be done this week! They will be the first finished knit for this month, I've been knitting the still light mainly and that's taking so much time that nothing else gets done.

saalis

Vaikka valmista ei ole tullut, lankaa on silti ostettu. Piipahdin lauantaina Saaristolaismarkkinoilla ja kannoin kotiin aikamoisen kasan villaa. Tässä oma saaliini, 130g ohuempaa vironvillaa sekä vyyhti ihanan keltaista Elotroin Liisua. Lisäksi tuli ostettua Laikan värjäyspataan luomulampaiden villaa.

I do have bought some yarn although I haven't gotten anything done. I visited the skerries market on saturday and ended up buying quite a lot of yarn. In the picture is what I bought for myself, some estonian wool yarns. I also bought some organic wool yarn that Laika will dye and then sell on her etsy shop.

<3

Possu nauttii kovasti kevään tulosta ja parvekekauden avauksesta. Vielä kun ehtisi raivata parvekkeen pahviroskasta ja miettiä mitä tänä kesänä koettaisi kasvattaa. Tinjamia ainakin, se kun on Possun herkkua.

Possu loves that spring is here and he can go to the balcony. I need to clean it and decided what we're going to plant there this summer.

5 comments:

Olebrumm said...

Ihania sukkia ja olen aivan samaa mieltä Possun kanssa. Aurinko ja kevät on ihanaa. Luin otsikon ensin "Socktits" ja mietin onko sukilla tissit vai tisseillä sukkia. :) Sit luin uudestaan ja oikein. :)

enkulin käsityöt said...

Kivoja sukkia ja kiva kisuli.

enkulin käsityöt said...

Toivottelen Sinulle Ja Rakkaillesi Ihanaa Pääsiäistä

ArualMaria said...

Mysteerisukista tulee komeat! Ihanan väristä tuo ohut vironvilla. Kevätaurinko on ihan parhautta myös kissojen mielestä!

Anonymous said...

Kauniita sukkia olet tehnyt.Ja suloinen kissa:)Toivottelen sinulle myös oikein auringoista ja lämmintä toukokuuta! Ideamyssy on päässä ja jotain ideoita pakettiinkin jo on :)T:Vaihtoparisi