Tuesday, April 12, 2011

Edistystä / Progress

IMG_2110

Still light on edennyt kivasti, olen saanut sen neulomiseen hyvän flow'n päälle. Ensin tuntui, että se ei valmistu ikinä mutta nyt on taskut erotettu ja helmaa niiden jälkeen neulottuna jo 8 senttiä.

I'm making good progress with my still light, I've a good knitting flow with it. At first it felt like it would be never finished but now I've separeted the pockets and knitted the hem about 8 cm after that.


Kuvan ottamisen jälkeen sitten onkin ollut hieman hidastetta sillä Beverly keksi, että tunikan päällä on kiva nukkua enkä ole raaskinut siirtää sitä pois.

There has been some problems with the knitting since Beverly realised that the tunic is a perfect place to sleep on and I couldn't move her.

IMG_2104

Mutta onneksi on muitakin keskeneräisiä kuten tämä Lindsay Hopeasäie sukasta.

But then I can knit some of my other wip's like this Lindsay sock.

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Oih ja auts miten ihanan vihreää lankaa neuleesi onkaan.
Minä kävin eilen kirpparilla ja ostin kamalan mallisen neuleen. Neule oli villaa ja ihanan sammaleen väristä. Tulee siis purkuun koko kauheus, mutta minä onnellinen saan ainakin 800 grammaa ihanaa väriä

ArualMaria said...

Mahtavan värinen tunika tulossa! Tuollainen pehmeä vaate on varmasti mitä parhain nukkuma-alusta kissalle! :D Meidän kolli tosin innostuisi tuosta niin, että söisi neuleeseen reiän...