Friday, April 29, 2011

Maaliskuun mysteeri / A march mystery

Maaliskuun mysteerisukat tulivat valmiiksi tiistaina ja ne ovat aikasta ihanat. Pitkään kaapissa marinoitunut sukkalanka muotoutui kauniiksi pitsisukiksi, kyllä kannatti odottaa langan kanssa oikeaa mallia.

I finished my march mystery socks on tuesday and they're quite awesome. A long time marinated yarn turned out to a great pair of socks, it was worth the wait.



malli / pattern: SKA march mystery socks (rav it)
lanka / yarn: Araucania Ranco solid, 74g
puikot / needles: 2,5mm

Tykkäsin kovin neuloa näitä ja tykkään kovin myös lopputuloksesta. Lanka on mukavaa neulottavaa ja käyttäytyi hauskasti, tuli tuommoista raidallista. Nämä jäävät odottamaan syksyä ja villasukkakelejä.

I really liked knitting the pattern and the end result is also to my liking. The yarn is nice to work with and it wears well and this time it made funny stripes. These will now wait for fall and wool sock weathers.

Muutakin on valmistunut mutta tämä sankari odottaa vielä viimeistelyjä. Vietimme pitkäperjantaita kaveriporukassa pelaten lautapeliä ja minä samalla virkkasin Babetten kokoon! Se on vihdoin langanpäiden päättelyä ja pingoitusta vaille valmis eikä siihen mennyt kuin hieman yli vuosi!

I have also a another finished object but this baby needs still to be be blocked and to weave in ends. We spend Good Friday with a group of friend and a board game that gave me lots of time to finish my babette blanket! It took my a little over a year but now it's done. Yay.


Uutena puikoilla on Suomalaisia perinteitä-ravelryryhmässä alkanut KAL-sukka josta toinenkin vihje on jo ilmestynyt mutta en ole vielä ehtinyt sen pariin.

There's also something new on my needles, a another mystery sock! This is from a finnish KAL, a traditional mystery sock pattern.

Näistä lisää myöhemmin, nyt on aika alkaa sihteeriksi ja pakata Lai-la-lai Yarnzin Book clubin ensimmäinen lähetys postituskuntoon!

More of the socks and the babette later, now I need to turn into a secretary and pack Lai-la-lai yarnz book club's first shipmet so we can send it tomorrow.

8 comments:

amorabrancasilvestre said...

Ihanat on nuo sukat, siun mysteerisukkavärivalinta on myöskii iha huippu! :)

Drucilla said...

Upeat sukat!

Drucilla said...

Ihanat sukat!

Roina said...

Aivan ihanat sukat!! <3

Emma said...

Tyylikkäät sukat, ihanan ruskainen langanväri! Syyskuuta odotellessa...

Silveri said...

Ihanat Mysteerisukat! Lanka on tosi nätin väristä. Tuollaista olisi ilo itsekin neuloa.

Tui said...

Kiitos sukkakehuista, tykkään näistä valtavast itsekin. :)

Silveri, tää väri on aivan huippu! Tätä tahtoisin paidallisen joskus, on niin makea.

Tintti said...

Ihana väri noissa sun mysteerisukissa :-)