Wednesday, March 9, 2011

Sheldonin sukat / Sheldon's socks

Uusi Ulla on taas ilmestynyt ja siellä on miulta sukkaohje! Vuoden ensimmäisen Ullan teemana on tv/viihde ja koska mun lempisarjoja on Big Bang Theory, tuntui luontevalta tehdä Sheldonin sukat. Sheldonhan on sarjassa esiintyvä hieman omalaatuinen, ihana fyysikko.

sheldon1


sheldon2

malli / pattern: Sheldonin sukat (rav it)
lanka / yarn: Lai-la-lai Yarnz Sock Duo, 66g
neeedles / puikot: 2,25mm

Sheldon on hyvin tarkka muun muassa käyttämistään vaatteista, hänellä on joka päivälle oma pyjamansa, joten tuntui luonnolliselta tehdä hänen innoittamanaan viikonpäiväsukat. Koska kyllähän ihmisellä pitää olla jokaiselle viikonpäivälle omat sukat! Ohjeessa on kaaviot jokaiselle viikonpäivälle, itse tein maanantai-sukat.

Puikoilla on tällä hetkellä muutenkin aika paljon sukkia. Vietin viikonlopun sairaalassa (kaksi vuotta sitten murtuneesta sääriluusta otettiin ydinnaula pois) ja aloitin peräti kahdet sukat reissussa.

Saamitiikerit

Kerin Wollmeise WD Saami-vyyhdin mukaan sairaalaan ajatuksenani aloittaa siitä huivi mutta sitten siitä lähtikin puikoille sukat. Mallina näissä on Kotitiikerit Ilun ja Jennin Neulekirjasta. Näiden kanssa kävi vähän vanhanaikaisesti, kokeilin sukkaa jalkaan ja katkaisin yhden puikon. Onneksi on varapuikkoja.

Kesävoit

Samaisesta kirjasta hyppäsivät puikoille myös Ken söi Kesävoit-sukat ihanaisesta Shibui Sockista jonka olen saanut Lotalta. Näistä tulee ihanat unisukat!

1 comment:

Kaisa said...

Auts, luin kohtaan "kokeilin sukkaa jalkaan ja katkaisin..." ja ehdin jo ajatella, että nyt se katkaisi jalkansa... :D

Millaista on ydinnaulan poisto? Saako siinä heti lähteä liikkeelle jne? Mulle kun on aina vaan vaihdettu uudet tilalle.