Sunday, March 20, 2011

Ken söi kesävoin?

Mulla on esiteltävänä valmiita neuleita! Kaksin kappalein jopa. Aloitetaan vanhemmasta eli Alinasta.

I've finished knits to show you! Two to be precise! So here we go.

Alina


Alina

malli / pattern: Alina (rav it)
lanka / yarn: Aade lõng Artist 8/1, 85g
puikot / needles: 3,5mm

Tästä tuli ihana, iso ja kaunis. Ei jää itselle vaan toivon, että saaja tykkää. Se selvinnee alkuviikosta kun posti kulkee perille (tai no, mä pääsen ensin huivin kanssa postiin asti). Tykkäsin mallista kovin, tämmöinen täytyy neuloa kyllä itsellekin. Alpakasta. Tosi iso.

This turned out wonderfull, big and pretty. I just hope the one who is getting this, likes it as well. That we'll find out next week, I just first need to get myself to the post office. I really liked the pattern and I want one for myself as well. I'm thinking alpaca and huge.

kesävoit


Kesävoit

malli / pattern: ken söi kesävoin? (rav it)
lanka / yarn: Shibui sock, 74g
puikot / needles: 2,5mm

Näitä aloittelin sairaalassa ja toissapäivänä sain valmiiksi. Nyt on ihanat uudet unisukat. Shibui Sock on noussut nopeasti sukkalankojen suosikkilistalle, aiemmin olen tästä neulonut Glynikset ja pidän niistä kovin. Olen sitä koulukuntaa joka rakastaa lankoja jotka tekevät ns lätäköitä joten olin iloinen kun tämäkin shibui sitä teki! Malli oli helppo mutta ei tylsä, näitä voisin hyvin kuvitella neulovani useammankin parin. Tykkään kuvion jatkumisesta kantapäässä.

I started this when I was at the hospital and finished them on friday. Now I've a pair of new sleeping socks. Shibui sock is has risen to my list of favorite sock yarns fast, I've knitted Glynis from the same yarn before and I love those socks. I am one of those who love when the yarn pools and I was happy to notice that shibui sock did that. The pattern is easy but not boring and I really like the way the lace pattern contiunes at the heel flap.

Ja parasta on, että näistä tuli sopivat. Viimeksi kun neuloin sukkia jalkaleikkauksen jälkeen, toinen sukka oli liian pieni. Nyt ei ole huomattavastissa jalassa turvotusta siinä määrin mikä ilahduttaa kovin. Kaisa kyseli miten ydinnaulan poisto vaikuttaa elämään. Heti sai lähteä liikkeelle eikä ole ollut varauskieltoa, polvi oli kipeä ensimmäisen viikon mutta nyt helpottaa. Mutta koska minulla on nähtävästi äärettömän huono tuuri tämän jalan kanssa, toinen leikkaushaavoista vähän tulehtui ja olen uudella antibioottikuurilla. Mutta toivon, että kaksi vuotta sitten alkanut kierre olisi nyt ohi.

And these fit me. When I last knitted myself a pair of socks right after leg surgery, they turned out too small. But this fit, yay!

En voi olla esittelemättä muutamia ihania putkuloita joita tänne Kutomoon on viime aikoina kotiutunut.

I must also show you something beautiful.

hiiret

Kyseessä on Wollmeisen 100% merinoa värissä Maus jung. Niin kauniita. Ovat eri värjäyserää mutta se ei minua haittaa, ajatus olisi haalia vielä pari nuorta hiirtä ja tehdä sitten selvästi raidoittaen paita.

These are Wollmeise 100% in colorway Maus jung. They're from different dyelots and my goal is to buy few more skeins of Maus jung and then do a stripy pullover from them.

Tämmöistä tällä kertaa, seuraavalla kerralla sitten muuta!

That's all for now, next time something else!

7 comments:

Inkeri said...

Kauniita värejä. Toivottavasti jalkasi tulee nyt kuntoon.

ellie said...

Todella kauniita molemmat! :)

hillanen said...

Paranemisia jalallesi! Aivan ihana huivi ja niiiin kauniit sukat. Lisäksi Maus Jung ON ihanaa :)

Roina said...

Ihania neuleita!! Nätti huivi ja aivan ihanat sukat!! Todella ihanan oloinen lanka ja hehkuva väri!!<3

Muriska said...

suloisia punaisia asioita!! ja ihanaisia harmaisia lankoja <3 ja parannuspusu jalkaan *puss*

enkulin käsityöt said...

Ihania neuleita kerrassaan

Roina said...

Ihanat sukat ja tosi söpö huivi :)