Monday, October 4, 2010

Askel eteen, toinen sivulle, kolmas taakse / Steps forward and backwards and to the side

Hollywood-viikot ovat täydessä vauhdissa ja harjoittelu on alkanut. Ensimmäinen koitos oli eilen kun aloitin Endpaper-kämmekkäät joissa on käytetty tubular cast onia. Sekä tanssija että lanka ja jopa valmentajakin selvisivät koettelemuksesta ehjänä ja vammoitta. Ensimmäinen toisto kirjoneuletta on nyt neulottu ja hyvältä näyttää.

It's time for Hollywood week in SYTYCK and training has started. First exercise was to cast on for endpaper mitts that have tubular cast on. The dancer, the yarn and even the couch survived the challenge without any damages. First repeat of the color work chart is already knitted and it looks great.

Mielessä pyörii nyt myös toinen idea, josko vaihtaisi kirjoneuleen onteloneuleeseen. Larisilla on alkamassa uusi KAL jossa neulotaan ontelotekniikalla lapaset. En ole eläissäni neulonut mitään ontelotekniikalla joten tässä olisi ainakin ihan uusi tekniikka kokeiltavana. Jatkan siis mietintämyssy päässä istumista. EDIT: Ilmoittautumisaika KAL:n on päättynyt!

I also got a new idea, what if I would change colour work to double knitting. Laris has a new KAL starting soon that uses double knitting to knit a pair of mittens. I've never used double knitting so it would seriously be something new to me as techinique. So I'll still have the thinkinging cap on my head. ETA: sing ups for the Laris's new KAL is closed.


Virallinen Valvoja vahtii lankoja ja hämmästelee taloudessa tapahtuvaa häslinkiä. Kun ei rauhassa saa rahillakaan torkkua vaan tungetaan jotain keriä viereen ja tullaan sohimaan kameralla. Pöh. Eikä se ottanut edes kunnon kuvaa vaan tuommoisen epätarkan kun ei muka ollut valoa.

The Official Supervisor is supervising over my yarns and is wondering what's the all fuzz about that we seem to be having at the moment. When you can't even snooze at the stool without someone putting yarn next to you and then taking pictures of you. Bah. And then they don't even take good pictures, just say there was poor light and that's why to picture is a bit sloppy.

3 comments:

Tess said...

Tsemppiä!

Mie oon neulonu Endpaper-kämmekkäät ja mulla ei ottanut se tubular cast onin opettelu oikein tuulta allensa. Tein sitten ihan tavalliseen tapaan. Hyvä, että sulla sujui sutjakkaammin :)

Anonymous said...

Oh yeah!

Laitoinpa viestiä Laris:lle =), oli meinaas mageet lapaset!

Päivikki said...

No ni! Mie olen yli-innokas KAL-osallistija ja siun linkin tähden ilmoittauduin.