Thursday, June 3, 2010

Glynis

Kuten viimeksi totesin, valmista on tullut ja nyt on jonkinlaista kuvatodistettakin! Vielä on esiteltävää joita ei ole kuvattu, kukaan kun ei ole höyryttänyt Francis-puseroa vaikka kuinka olen odottanut.

As I said last time, I've finished things and now I've some photos to show you. There's still something waiting since nobody has blocked my Francis pullover although I've been waiting for that to happen for a while now.


malli / pattern: Glynis (rav it)
lanka / yarn: Shibui knits sock, 75g
puikot / needles: 2,5mm

Tuli aivan ihanat sukat. Ensimmäinen kertani Shibui sockin kanssa, tykkäsin kovasti langasta. Monihan ei tykkää kun tää lätäköityy, mä puolestani olin vähän pettynyt kun ei tullut lätäköitä. Ongelmansa kullakin. Jostain syystä tää malli ei vaan oikein meinannut neuloontua. Mutta kaunis on lopputulos.

I really like the result. My first time knitting with Shibui sock, I really liked the yarn. Many have said that they don't like the way the yarn pools, I instead was a bit dissapointed since mine didn't pool. Oh well, you can't please everybody. For some reason the pattern was a tough one, it took my quite a lot of time to knit. But it was so worth it, the end result is a beuatiful fo.

Meillä hiljalleen sisustetaan myös parveketta, avustajien kera luonnollisesti.

We're doing some decoration in the balcony, naturally with the assistants.

2 comments:

Zelda said...

Minä myös pidän Shibuin sukkalangoista, saa lätäköityä ihan rauhassa. Hyvin kauniit nämä sinun sukkasi.

xante said...

Voi kun kauniit sukat:))
Ja komeat avustajat parvekeella:)